Päls?

NEJ så klart!! jag förstår mig inte på människor som vet om vad hur pälsen "produceras" och ändå med stolthet bär det. Har ni inga känslor??? Djuren är inte döda när man tar pälsen. Då förstörs kvalitén. Djuren de tar pälsen ifrån flås ofta levande på den. Det ni, levande. Som om någon skulle skära av eran hårbotten bara sådär. Nice? Sedan ni kanske har tänkt på att eran s.k. Polarrävspäls känns lite ssom din hunds päls?? Ofta kommer pälsarna ffrån katter, hundar occh kaniner.
Inse fakta nerds, ni har någon annans hårbotten på kroppen!!!!!!!!!!!!!!
Köttindustrin finns knappt några ord för... Jag tycker det är vidrigt att en ras kan göra så mot en annan. VAD har de stackars grisarna, hönsen korna m.fl. gjort oss.? Inte ett piss.

Tänk.

Vinterkläder lost in space och mask i soppan

Vaaart tar alla vinterkläderna vägen egentligen, försvinner de spårlöst i något oändligt svart hål av tomhet eller?! Jag menar sommarkläder, shorts, linnen och stuff like that har man huuur många som helst av. Men vinterkläder?? Jag tycker ändå att jag köpe lite då och då...Men vart F.A.N tar alla vägen??? Maaah, jag blir tokig!!! =O
Min mage skriker dessutom efter mat. Jag är trött på skolans svältkost. Nu var det tydligen en skola i närheten som hittat mängder av larver i soppan. NICE.  Men får väl kompensera upp helgens konstanta tuggande med något.

Jag ser det snöar...

S.N.Ö.  Det snöar som tusan! och jag som inte trodde det ens skulle börja(!) Skönt. Vem vill ha en regnig jul liksom? Nej, bättre med en snöig vinter än en slaskregnig.=)
Äntligen är det klart-Jag flyger till München strax efter jul!!! YES.  Haha.... nu sitter jag hemma. hade historia och lyssnade på när mannen med den monotona rösten blabbar om historiska källor och grejjer. Föredrar att jobba själv. Annars somnar jag. Vi har fått i uppgift att skriva en lååång uppsats. Själv hade jag tänkt skriva om problemen på Irland, IRA och sådant där.

Nu förbereder alla kompisar för att gå på kändisfest som NSS på skolan fixat. Själv ska jag ha en luugn helg. Skönt, behöver det verkligen.

Deg i hjärnan...eller möjligen-sömnbrist??

Jag har gjort om en hel del uttryck oavsiktligt idag:

1. I sträck heter nu På sträck.
2. Jag tar livet av mig blev Jag tar av mig livet.
3. Jag pallar inte med blev Jag pallar inte av det här!

Nu ska jag ta och plugga a bissl. Ses qties!!

SKOKRIS

Ääälska denna vecka! Idag har jag 1 st lektion, me like haha.  Så otroligt skönt med sovmorgon, det kändes verkligen att man fick sova tre timmar extra. 
Ok, jag måste köpa vinterskor och det är ett problem som stör mig. fattar inte att jag hur jag än gör är ute i sista stund!? Här i Sverige brukar det ibland bli uppemot 30 fuckin' MINUS!! men ändå så är de ända SNYGGA skorna man kan hitta för barmark och max 15 minus. WTF!? Hur sjutton ska detta gå? VEM tänker egentligen???


Eller försöker tänka?

PINKPARTY?

Asså inte pink-party men pinkparty om nu någon skulle missförstå det... Nä.


När jag blir 18 så ska det på något sätt naturligtvis firas, och jag vill ha värsta glampartyt!!! Med champagne och grejjer, och allt ska gå i rosa! shit va skojj det skulle vara, inte så seriöst men mysigt....

Men något skoj vill jag iaf göra när jag blir 18, det är ju ändå slutet på en hel tidsperiod i mitt liv!!! aaa=O


Aja. Får tänka ut något. Har ju ännu lite tid kvar;P


Vamos alla playa...

I'm soo happy! Helgen efter denna så ska jag och mina kompisar åka och boka vår efterlängtade resa till Spanien!!! Vi ska dit  nästa sommar, så see ya there allihopa! Fett nice med sol, värme, festande, och shopping... hoppas det blir lyckat det dära...Just nu lyser det mesta av dessa med sin frånvaro.
MEN. Snart är det jullov från plugget, och innan dess är det ju JULFEST (i hope) =) maah!! Jag vet vad jag vill ha på mig; en sånt där svart, tajt fodral och sedan skyhöga klackar till det och guldiga accessoarer med. Men VART hittar man en inte alltför dy4r sådan klänning, anyone!?
HILFE!!!


Mysdag

Mysdag idag!!!
Hade italienskaprov nyss, och sedan no more lektioner! yaay...
Ska hem till J. och se på film.
 
Åh jag är så happy, jag hittade mitt läppcerat, my love, igen igår när jag städade fotöljen. It's baaaack!

Det hära inlägget blir inte så mkt längre för det har inte hänt så mkt mer=).
image12 BEST EVER!!!

Kanske man skulle...Nä.

Man kanske skulle plugga lite då denna täckahelaförmiddagenhåltimmen? Men nä, fastnade här istället så...=) haha

Så här ser det ut ute idag:
image11 DIMMIGT.

Monday morning-underbart.

God morgon!
Nu kör veckan igång igen efter en uuunderbar helg=) haha. Rätt så trevligt hos L. d var R., A. och jag där. Och hennes familj. Sedan  blev jag bjuden på fest den 7:e hos L.

Solade solarium igår. det vaar ju också lyckat. Syntes inte ett piss! är fortfarande lika hjälplöst BLEK. maaah...
Jag är så jevla less på skolan asså. Vi har ett grp-arbete i SamA. Min grupp var ju också rolig. (Läraren delade in oss, yees). Hm, känns bra.

Tidstjuven

Hej allahoppa! Sitter och funderar på vilken klocka jag ska köpa, måste ha en.... svårt, det är många som är fina... vilken av dessa tycker ni bäst om?

image8Denna från DKNY kanske?
image9Eller kanske denna från Dior?
image10Fast Lacostes klocka gillar jag också...

Svårt, mn jag får se... alltid blir det något. Tipsa mig gärna om det här för jag vill ha en fin! =)
Peace out ppl!

Några svarta ränder och en trasig tunga senare...

Goder afton gott folk!
Jag har kommit hem från födelsedagsbarnet fullproppad med tårta. Ska dit igen den 7:e på fest, mn mn. Jag hitta en bra mascara på H&Ms rea, 98kr! Jag HATAR vattenfast mascara och kollade noga så att det INTE stog på att den var det. Tror det va!? Nä, den går ju inte att få bort utan att alla fransar följer med!! Nu måste jag köpa oljebaserad Make-up remover. *Suck*. Nu har jag fiiiina svarta ränder i hela facet, not so fancy... sedan kom min kära syster och knockade mig så att alla tänderna typ sparack och jag bet mig i tungan. Blod överallt+ ilningar i tänderna. Sätter mig för att kolla på TV i lugn och ro. Då attackerar min kattunge mitt öra; hon hoppar upp bakom mig, sätter klorna i örat och kastar sig med hela sin tyngd. AJ!
Hej någon vill mig INTE illa eller vad?
Nu ska jag återvända till TVn och hoppas på att resten av kvällen fortgår utan fler olyckor.
Puss och gonatt!

Nyår i Tyskland

SHOOO!
 Jag ska antagligen fira nyår i Tyskland hos några jag känner, hoppas det fungerar shit va skoj!!! Äntligen bort härifrån- jag ska isf till södra Tyskland (den finaste delen enligt mig) =P.
Vad ska ni hitta på på nyår? Sedan kom ju det där med nyårslöften =O Vågar nog inte lova något...


Extremely tired and incredibly boring

Hej och gomorron på er!
Sitter här nu första lektionen (tyska) och skriver om Heidi Klum. Vi skulle välja en känd tysk person att skriva om och sedan hålla "tal" om, och då valde jag henne.
Ja, annars händer inte mycket mer idag, ska hem lite tidigare och se till att syrran inte river huset med sina polers, de ska på disko ikväll och är säkert helt uppskruvade...mhm det blir...påfrestande. Jag ska ha en lite myskväll för mig själv och se på Tv typ hela natten, underbart. Men imorgon blir det 18års PARTY yaaay!!!!
Jag får se så att jag kaan hålla mig vaken tills dess,
ses sötnosar
PUSS

Vill ha just nu

Denna bag från Louis Vuitton där man får plats med allt man behöver när man är ute och far.
image5Denna härliga hoodie med rosa (!) underbar ju!! från Ralph Lauren.
image6Mysigt set från Juicy Couture.
image7Färgglad ring att lysa upp vintermörkret med från Bvlgari

The Big Apple

I wanna go there!!! När man bor i detta vintergråa plask-och-blask-land så längtar man JÄMT härifrån. För tillfället vill jag till NYC.
Fatta shoppingen!? och allt kul man kan hitta på! Nä, ska spara ihop till en resa... men nu måste jag slita ögonen från datorn och istället göra englelskauppgiften med J. Vi ska prata 3-4 min. om "The Orange Order" som  tydligen är någon sorts irländsk sekt eller nått...=) yaaaay!! Nä.
Weeei ikväll är det Top Model! även om den svenska versionen SUGER och Vendela Kirsebom är sämst. Kvinnan kan in te ens engelska, so PLEASE stop tryin'!!!!!!!
image3

Hon är 18!

Aaah! Jag kan inte fatta det, min biatch L. blir 18 i helgen!! shit asså fett nice, va vi ska fira henne!! Kan inte fatta att tiden går så snabbt... vi har lixom känt varann i 18 år, ganska länge;P haha önskar henne allt gott iaf.
Å sen måste jag ju tacka S. gumman för layouten på min blogg! Thx hun!!!
Nu sitter jag iaf i skolan och allt är typ grått.
Jag har upptäckt en läskig grej...jag är så van vid att göra vissa grejer, t.ex låsa skåpet efter mig, se till att nycklarna inte ligger Inlåsta i skåpett utan att jag har dem med mig och sådana enkla saker. Nu är det så att jag helt plötsligt kan få krupp och tänka "Shit, var fan har jag nycklarna?" för att sedan upptäcka att de ligger i fickan, där jag naturligtvis redan för länge sedan lagt ner dem. Det läskiga är att jag inte kommer ihåg att jag lagt dem där, jag bara gör det av typ ren rutin. Hm. "Hej mitt liv är inte inrutat!?"
I helgen blir det TÅRTA!
PussPuss
image2

RSS 2.0