Sverige är riktigt efter

Alltså, ungdomar under 21 har ingen möjlighet att gå ut på helgerna. Ändå räknas man som myndig när man är 18. Man kan gifta sig, men inte köpa champagne till sitt eget bröllop. Är inte det sjukt? Man kan heller inte åka på weekendkryssning till t.ex. Estland om man är under 19-20 år. Ibland t.o.m 21. Hallå???? Vad har vi för liv? Ska vi sitta hemma och mögla hela vår ungdom? Ungdomar i länder som har lägre åldersgränser  har ett mer avslappnat förhållande till alkohol, eftersom att det förbjudna är mer spännande.  Där är alkohol som vilken annan dricka som helst. Jag är så trött på Sveriges regler om alkohol. Det är bra att man vill skydda unga från alkohol, men om man sänker åldersgränsen till 16-17 så vore det faktiskt mer normalt. Vi är inte små barn. När man är 16 borde man i alla fall få gå ut på krogen, kanske inte för att dricka men för att komma ut bland folk. Det finns absolut NADA för ungdomar att göra i Sverige. Detta resulterar i hemmafester med insmugglad svartsprit, fyllor och våldsbrott. Är detta bra eller? Nej, jag tycker inte det.
Jag tänker banne mig inte låta mina barn växa upp i Sverige.

Ich gehe durch der Wand

Precis, jag går genom väggen. Haha. Jag är supertrött och skolan gör att jag heller inte käkar lunch mer än ett äpple. Plus att jag bär omkring på fetaste stenen känns det som. Skolan prackar på oss så mycket prylar så att det fullkomligt stiger mig över huvudet. Inte roligt. Kommer ju för tusan vara utbränd innan jag fyllt 25!

Jaja slutgnällt för idaag.

Ska intill Eskilstuna i nästa vecka och köpa sneaaaakerzz. Vill ha ett par svarta som man kan ha till det mesta. Ett par jeans vore också bra om jag kunde få tag i sedan mina favvo-jeans är så tunna att jag inte längre vågar använda dem. Dessutom är det hål. På knät. *Snyft*.

God natt sötisar!

They mushroomed all over the place!

Jag har hittat mitt nya engelska favorituttryck: "Mushroomed." Är det inte underbart?!

Aaaaw jag är så trött! Jag fattar det inte. Först igår när jag precis hade somnat så drömde jag att någon jävel slog till mig i ansiktet och jag vaknade. Jätteläskigt, det kändes verkligen som om det var på riktigt! Hoppas att jag inte sårat någon omedvetet...=O Sånt kan ju hända ibland.
Sedan vaknade jag jättetidigt och jag kunde inte förstå vem jag var, hjärnan sov men kroppen var vaken. Börjaade leta efter kläder i min överfulla soffa men tyckte plötsligt att det var ovanligt tyst och mörkt i resten av huset. Sneglade på mobilen. Just det ja. Den hade ju inte ringt. Kollade klockan. 03.54. YES. God morgon Baby! Gick och la mig igen. När jag vaknade hade det börjat regna. I monsunmängder. Jag ääälskar vardagen. Älskar den, verkligen. Jag tror jag håller på att gå in i väggen, too much! 
Måste boka tid för massage eller något...

Ha en bra dag!

Ich liebe es

Sitter i skolan och ska skiva tyskaarbete om München. Hittade dessa bilder... Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att Bayern måste vara den vackraste platsen på jorden!
image24
Såhär
ska det se ut ute nu!

image25

Sagoslott? Schloss Neuschwanstein
image26
Plansee
image27
Fatta att åka här?!
image28
 Und Bier haha

Ni vet såna dära höbullar?

Min syster är för söt. Hon berättade med lysande ögon hur hon klättrat upp på en sån där inplastad höbal.
" Och sedan så kunde jag inte komma upp på höbullen, det var för halt."
" Nej, gumman det är du som är för kort, haha"
" Näh, det var höbullens fel!!!"

Tråkigt, meeen, vad ska man göra när man har evighetshåltimme? ;P

hard work work

Yeaaaah...
vill du veta något hemskt???




Helgen är sluuut!!!






Semla med klump

"Semla med klump" låter kanske inte så lockande??...eller?
min fråga:
VAD är klumpen? =O


Mattedyslexi= Fiskrensare?

Jag har upptäckt att jag har mattedyslexi. Ja, det finns faktiskt och jag är en av de lyckliga att drabbas. Eller inte... Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av detta, att få ett godkänt i matte-B kursen. Det går in genom ena örat och ut genom det andra, GÅR bara inte....
Alltså har detta lett fram till att jag med 80% chans inte längre har chansen att bli jurist som jag alltid velat bli sedan tidernas begynnelse. Hela livet störtar ju samman!Vad ska jag DÅ bli? Fiskrensare på ett lastfartyg i norra Sibirien kanske??? Nej tack. Herregud. Jag får väl satsa på något inom turistnäringen. Kanske, (helst) utomlands. Jaha.

lyckligaste paret på jorden?

           image23
                                                                                   Skornaaaa!!!

Nyckelkris

Nycklarna är mitt liv. Seriöst. Jag har nycklar till allt på min nyckelknippa. Tom till en gammal dagbok från år 2000.

"Kan jag få min väska?"
"Varför då?"
"Jo, jag måste kolla om nycklarna finns däri."
"Nej."
"Jo! annars kommer jag inte in!"
"Nycklarna ligger däri."
"Det kankse de inte alls gör."
"*suck*"
Jag får väskan.

"Taaack. Hehe.Heheeeehe. Heheheeee!"
Alla kollar skumt.
"Tadaaaa!"
Halar upp nycklarna med ett brett smil. Tur att de var där. *Puh*
Varje gång jag inte hittar mina nycklar känns det som om mitt liv passerar revy. (Händer ganska ofta).
image22My precious

Matbrist

Våran skola har inte råd att mata sina elever med bra mat-alltså skiter vi i att äta. Inte bra, men v ad ska man göra??! Dessutom är det typ 1,5 km bort till matsalen som tillhör en annan skola.
Ska det vara såhär? Internerna på svenska fängelser får bättre kvalité på sin mat än vad vi ungdomar (Sveriges framtid) får. Låter inte det liiite absurt? Jag menar, hur ska vi kunna arbeta när vi inte får tillräckligt med energi?

Calella-08

Snön är tillbaka. Åneeeej!!
Tröstar mig med att jag, B. och E.  åker två veckor till Calella, Spanien i sommar. Den enda trösten att se fram emot just nu...Är så less på detta vardagstugg. We are gonna party 24/7!!!

                                    
image21
                     

Slemma!!!

Titta vilken god Slemma (som syrran säger) ...!!!
image18

Hissen och dissen

 Guten Morgen!!Solen skiner! Lever för loven asså verkligen. Måste köpa ett par sneakers och ringa f*cking Skatteverket och se vad de gjort av mina pengar... Nanana
Hissa:
Sommarvärme
Humor
Lov
Andra länder
Svampbob fyrkant
Dissa:
Kyla
Falska människor-tro mig, det märks
Femioelva inlämningar samtidigt
Skolmaten
Tråksverige

 Så är det med den som det är.

i-lands problem??

-Men vad ÄR detta, mamma du kan inte köpa nya ostar innan de gamla är slut, vi har en hel ostfamilj här som ingen äter!
- Jamen det där är en annan sorts ost. Det är svecia och det andra är en cheddar.
-Jaha. Men nu har vi tre! Nu öppnar jag den nya, jag vill inte ha de där äckliga gamla.
-Ja, gör det. Det är meningen.
-Men de gamla då?
-Låt de vara.
-Jaha.

Stänger kylskåpet utan att ta ut äckelostarna. Mycket givande konversation.

hur stavar man???...

E: -Hur stavas kebab? Är det kebbab eller kebabb?
Kan vara lite klurigt det där...
Jag, 9 år: -Mamma, hur stavas picknick? (på engelska picnic ,vilket jag var ute efter)
Mamma: -Med c.
Jag: -Men är det pick eller nick som stavas med c???!

Herregud.

Apatisk fisk

Minnet=obefintligt
Hörselförmåga=Nae inte bra.
Trött= Ja.

Har tänkt lite... när mågon berättar något för mig så kommer jag bara ihåg vissa delar av vad de sagt. Sedan glömmer jag resten. Fatta när man blir gammal och senil...? Jaja, det ska börjas tidigt.  Eller??

Sooov du lilla videung...

Såhär skulle det kunna vara varje morgon.(Fick en liten "vision"). Sätter mig i bilen tidigt på morgonen och sätter på "Sov du lilla videung" på radion. En överdrivet lugn hypnosversion. Höjer volymen och svänger ut på vägen. Somnar och låter huvudet falla ner på tutan. Sovande kör jag tutandes ut ur staden medans "sov du lilla videung" pumpas ut genom högtalarna på hörselskadenivå. Vaknar, stannar bilen och kliver ur glatt ovetandes om att jag har ett fett rött bilmärke präntat i pannan. Men detta är väl helt normalt, eller?
ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Filmtajm

Satt och hade en lugn stund framför my precious TV igår. (Första gången på mycket länge). Såg på den där filmen "Hitch". Alltså det är verkligen min humor i ett nötskal! Hela filmen är ju så sööt...Haha shit vad jag skrattade =P

Sommar, sol, bad och party 24/7.

Visst låter det lockande? det här ni, det ÄR sommar!

 
1.Grekland 2. Curacao 3. Bahamas.

Shiit vad jag längtar efter sommaren, är så trött på allt grått. Eller vad tycker ni?

Nyttighetssmitarna och de fejknyttiga

Tillhör du också den lilla samhällsgruppen som har en tendens att köpa in nyttiga matvaror för att sedan stoppa dem längst in längst bak i kylskåpet/skafferiet och förtränga att de existerar bara för att du ska verka nyttig?? Det gör iaf jag. Jag kan få ett sådant där ryck då jag får för mig att jag ska bli nyttigare. Måste erkänna att jag är beroende av te. Hela min familj är beroende av te. Hela min släkt är beroende av te. Tesjukan. Hursomhelst så bestämde jag mig för att växla från svart te till grönt te. Gick duktigt iväg till affären och köpte en påse grönt te. Använde det en gång för att inse att svart te var godare. Den gröna tepåsen hamnade längst bak i tehyllan. (Ja, vi har en tehylla).
Sedan är jag så jäkla less på allt tjat om fullkorn. Visst, fullkornsbröd är supergott, men fullkornspasta?? Nej, torrt och äckligt. Jag tycker att det står "fullkorns..." på ALLA matvaror nu för tiden. Vad kommer härnäst, fullkornsmjölk och fullkornssocker kanske?? varför inte? Mathysterin äter hål på vårat samvete, och det ger jag f*n i. Jag tänker äta det jag vill, är ändå inte fet.  (Än...=P)

sommarmodet hit eller miss?

Jag har kikat lite på modet för sommaren. Det  här är vad jag fann som jag tyckte såg nice ut=) Givetvis finns det  massa fint men allt får ju inte plats här.=P
Denna ursöta klänning från H&M.
Zooma ...Och dessa söta ballerinaskor från Le Coq Sportif
Zooma
...och denna blommiga sommarklänningfrån La Redoute.
Till sist var jag bara tvungen att ha med denna underbara babydoll-klänning från Miss Sixty.

stress härliga stress

Guten Morgen!!!
Tillbaka i skolan igen. Hela helgen förstördes av fett mkt matteplugg. Asså jag blir döstressad av att hålla på med två jättegrejer samtidigt. Historia och matte. Plus allt annat skit...  Aja får se om jag tar en sväng i Sthlm nxt helg, vore nice.

Pappa: Rickard, Östen, Sören, Caesar, Henrik. Haha säg det snabbt du!!!! Lovar att du fastnar nånstans vid Caesar haha

Sjusovaren zzzzzka gå upp 5 imorgon...?

ja, liksom hur ska det gå?? Efter allt fläng detta lov hitan och ditan har jag sovit hela dessa två dagarna. Min hjärna har fortfarnade inte återhämtat sig. Imorgon är det 05.20 so min klocka ska ringa. Jag kommer inte klara det. I know it. =O
Min kattunge är som en liten bebis. Imore satt jag, mamma och syrran i vardagsrummet. På bordet står en adventsstake med småsten i. Misan, katten, är tokig i sten. Helt plötsligt ser vi alla tre hur hon hänger över bordskanten och enbart håller i sig i ljusstaken som lååångsamt glider med . "Neeeeej!!!" skriker vi alla tre i mun på varandra samtidigt som katt och ljusstake glider över bordskanten och BAM ner i golvet. Småsten överallt. Det lustiga är att alla ser vad som händer, men ingen springer fram. Okej, jag satt iaf för långt bort. Hm. Skulle ändå inte hinna. Haha. Nu försöker jag hindra min syster från att säga drickit och gädde. Det heter faktiskt Druckit och givit eller gav.
så det så.

Nyår- 2008!

Jag har insett att detta nyår var det bästa i mitt liv. Har inte haft så skojj på länge! Kan bero på att jag var i Tyskland och att tyskar är sååå mycket roligare än svenskar. Alltså jag förstår inte varför jag bor här. Jag gillar inte ens Sverige. Folket är inkapslade i sig själva och isolerade. Det enda som är bra md att vara svenska är att man på semestern får allt gratis. Det e bra. Bayern rules!!!! Yaaaah...
Jag tror jag flyttar dit jag känner mig hemma istället för att bo i denna grottan...! Ialla fall så är jag mycket nyfiken på vad 2008 har i bakfickan...

RSS 2.0