Svampbob äger! haha

Sitter framför tvn och kollar pa den bästa serien ever. Är i Tyskland nu och har jättekul, de här är lite skuma men det är nice det med. Detta inlägg blir inte sa langt, men ända. Ursäääkta, jag vet att jag inte kan skriva en viss bokstav. A med ringen ovanför.
hej da!

Tyskland nästa!

Imorgon bär det av till Tyskland....=O måste säga att jag är ganska nervös. Herregud, jag köpte ju ny mobil, och det värsta skulle vara om mobilen inte fungerar i där. Jag måste ju ringa för att bli upphämtad å grejer. OMG. Hoppas hoppas!! mobilen blev en SonyEricsson K810i. Snygg men med en onödigt bra kamera. Jag har ju fakiskt en superbra digitalkamera....
Men nu ska jag kolla cash och mysa, packa det sista. Ha ett bra nyår!!! I'll be back nästa år! haha

I'm dreaming of a raaaaiiiny christmaaaas?

Go'morron folks!!
Julen har varit toppen jag har fått lite nya prylar, naturligtvis haha=P
T.ex:
En laptop (rosa)
Parfym
Presentkort på sisters och en annan klädaffär
CD-skivor
Resa+pengar till Tyskland
Smycken
o.s.v....

Av mig själv ska jag köpa en mobil idag. Kan inte åka utomlands utan en telefon, och den andra gick ju som sagt in i väggen....HRM... jaja.

Hej! ...eller??

Har ni nånsin tänkt på hur asociala vi svenskar faktiskt är? Nu tänker du väl "Nääää, vaddå?" Men tänk en gång till, ordentligt. Du är på en buss, och det kommer på en främmande människa. På alla två-säten sitter en person. Denna människa står hellre resten av färden än att sätta sig bredvid någon han/hon inte känner. Social? Om du sitter på en tom bus och en främmande kille kommer och sätter sig bredvid dig lär du ta det som att han stöter på dig, inte för att han kanske bara är lite social och vill vara trevlig. Nej, då inkräktar han på din integritet.
I Sverige hälsar folk nästan aldrig på någon på gatan. Bara om han/hon känner personen mycket väl. Här kan folk från ens egen klass inte ens hälsa, säga hej till varandra när de möts. Vad är folk så rädda för??? I Övriga Europa hälsar alla på alla de möter ute speciellt på landet. Det är väl inte hemskt, snarare trevligt. Tycker iaf jag. Säg hej folks, It'll pay back, promise.

freak-out

AAAAAAAAAAAAAAHH! ibland rinner glaset över. Morgonen började halv sju. Första lovdagen med ett sms. Efter det har hela dagen rasat samman. P gör mig fullständigt VANSINNIG, och det är alltid vid jul då man för en gångs skull kan ta och koppla av det går åt skogen. Jag vart så arg imorse att jag slog sönder min mobil. Det är sant. Den finns ej mer bland oss. Smart. Verkligen. Måste lära mig att kontrollera mina raseriutbrott, annars kan det någon gång sluta illa. Jaha, så nu måste jag in till stan på annandagen för att köpa ny telefon, Hel**ete.

Julfesten med skolan i onsdags var rätt så tråkig btw, vi fick typ en tsk glass till dessert. Tråk, tråk inte värt 180 kr iaf haha.
Nu ska jag vänta på att P. ringer. Ibland vill man nästan avskaffa hela julesoppan.

Julfest

Idag har vi Julfest med skolan, ska bli superskoj! Ska bara tugga mig igenom ett svenskaprov först-Upplysningen. Sedan blir det roooligt! Älskar verkligen julen. Helt underbart med stämningen, alla blir så glada. Okej, det här blir ett kort inlägg eftersom att jag ska återvända till pluggandet. Bloggar om julfesten sedan!
Peace out people

Nyårsklänningar

Ah.. kanske inte en sån här....
image15Men kanske.....
En sån här?
image16Eller en sån här?
image17                                     Hm. Jag vet inte riktigt men hittar nog ngn snart;)

Glöggmingel!

Yes. Söndagen började med lite träning på gymmet. Ovanligt (läskigt) pigg och full med energi så orkade jag mycket mer än vanligt. ( Jag är annars usel på konditon) haha.
I alla fall. På eftermiddagen åkte jag, mamma och syrran iväg till ett par bekanta på deras årliga glöggmingel. De bor i ett jättefint hus, och det var många där, kände faktiskt igen en hel del. Där träffade jag också ett par amerikanskor och ett par gamla lärare. Det var underbar julstämning och de hade snyggaste granen! Någon hade en Bentley, jäääättefin! haha . God natt sweeties
Nice huh?

Oj...

Måste verkligen sluta med att ge allt och alla kommentaren "Oj". Inte särskilt trevligt... Har ni också något sånt där som ni brukar slänga ur er av ren vana? 
Riktigt irriterande är det i alla fall.  

Hursomhelst, var och shoppade lite julklappar  idag med syrran. Hittade faktiskt en del, och eftersom alla i affärerna är bekanta så fick jag rabatt! Handla på hemmaplan=super! Efter ett tag fick vi lämna affärernas värme. E, syrran ville gå igen. Den mänskan kan inte vara still en sekund. Sedan blir hon sådär otålig och har förhör med butiksinnehavarna: Vad är det, varför har man den, vad var det som kostade så mycket, hur gör man med den här? Jodå.
Nu ska jag sätta mig och koppla av och dricka lite te.
Pusspuss sötisar

Luciadagen! yaay

Trevlig Lucia eller ....vad man... nu säger.... Aja ni fattar nog vad jag menar iallafall;P Jag och E. fick faktiskt skjuts av busschauffören ända fram till skolan idag, toppen eftersom att vi då hann till skolans luciafirande! Man får liksom en sådan mysig känsla på Lucia. Tidig morgon då det fortfarande är mörkt ute... + levande ljus, lussebullar glögg och sång. Underbart ju! Det enda som fattas är snö. Det skulle vara mycket mysigare. Om det ändå måste vara vinter kan det väl åtminstone snöa lite?
Jag var inne i stan igår. Skulle kolla efter vinterskor igen. Men nu ger jag faktiskt upp. Det finns huur många snygga höstskor som helst, alltså verkligen! Men. Vinterskorna ser man inte röken av. Visst hemska bergsklättrarkängor och såna där med gummiklumpar under sulan så man studsar fram som en gummiboll????? -Neeej. Kanske inte. jag ska ta och starta ett eget klädmärke. Skovärlden behöver serious help!!!

image14Where are you????

Människan utrotar sig själv.

Läste lite i Aftonbladet imorse. Artikel efter artikel om vad som händer på jorden. Lääääskigt värre!!! Men grejen är att ingen GÖR något. De kan bevisa att allt går åt skogen hur mycket som helst-ingen vill ändra på sig. Det fungerar heller inte att de nuvarande u-länderna ska leva med våran levnadsstandard eftersom att de är så sjuukt många. Nej, det är vi som lever i överflöd som måste sänka våran standard så att vi alla lever på samma nivå och ändå inte leva i misär. Om vi inte gör något NU så kommer människan dra sig själv ner i undergång. Förstår ni inte att de som orsakar förfärliga naturkatastrofer är människan? Som vanligt är det i första hand inte vi som först får sätta livet till, utan en mängd djurarter kommer inom kort dö ut. Sedan vissas idiotinställning "Ja, men det blir så dyrt att minska koldioxidutsläppen." Aaa jag kan bara tala om att det blir jävligt mycket dyrare för ALLA om vi inte gör NÅGOT. Då hamnar mänskligheten i ett läge där papperslappar med gubbar på inte längre spelar någon roll. Inse fakta. VI ÄR DÖENDE, PLANETEN OCKSÅ.
image13

Vaar e skabbråttan..? DÄR E HON!

Just det, här är jag, skabbråttan. Uscha verkligen inte på bra humör idag asså...maah. Känner mig ful och otillräcklig= worst feeling. Hade jag inte vetat om att jag ska till Tyskland över nyår hade jag gått och hängt mig. Allvarligt. Hoppas på nyåret. Någonting kanske går åt mitt håll för en gångs skull...
Puss

Jultider

Go morron!
Hoppas ni hade en trevlig 1a advent=) Själv har jag tillämpat en gnyutta Feng Shui till mitt rum. Hela söndagen har jag hålli på att greja och flytta runt på möbler som om de vore shackpjäser haha.
Jag ääälskar julen! det är så mysigt ute på stan och överallt med alla julsånger. 3 veckor kvar...tamtamTAM! Dessutom harf vi bokat spanienresan nu! looks like we're goin!! Haha sen skulle vi hem från stan... Missade bussen tre ggr, plus att det går en varannan enochenhalvtimme plus att det regnade som sjutton. Underbar lördag med andra ord. God Jul my ass varför regnar det för?!

RSS 2.0