le grande finale

Nu är man inne på upploppet, studenten i övermorgon!
Känns lite blandat måste jag säga. Jag är å ena sidan glad att friheten har anlänt, men samtidigt ska det bli grymt skumt att lämna klassen man gått med i tre hela år nu till det förflutna. För att inte tala om mina älskade vänner! Usch, jag kommer sakna er så SJUKT mycket! Vi är ett sånt skönt gäng av helt olika personligheter, alla lika underbara. Kommer alltid älska er! *Snyft* känns som ett avskedsbrev det här, men nej, jag kommer iaf inte släppa taget om er i första hand, tyvärr för er, haha ;). Men det gäller att ta vara på de gyllene ögonblicken, så det ska jag göra och ha JÄTTEKUL på studenten och festerna som följer.

Dagens achievement: Solat och läst en bok, klippt hela gräsmattan, tog en halvtimme, och bakat en delicious rabarberpaj. Mhm, jag är duktig. Så underbart att bara kunna chilla, känns annorlunda.

NATTI! <3

låååång daaag

Har så sjukt jäkla ont i kroppen efter idag... hjälpte mamma att flytta 63 flyttkartonger fulla med böcker... tillslut bli man ju så arg på lådorna att man inte kände att de var grymt tunga, ilska bedövar finemang. Det fick jag även erfara lite senare. Skulle lyfta en sån där vagn av metallskenor med nedfällbar botten som vi använde för att dra lådorna, och lyfte den uppochner över huvudet. Missade dock en liten detalj; botten var inte nerfälld. Nej, den kom i full fart och slog till mig i huvudet. Jaha. Tack för den. Började skratta i min ilska som jag ofta gör när jag slår mig... tur att man e tjockskallig så det inte blivit en KO iaf.... haha... Ja, summan av kardemumman;  jag har nu en enorm bula i pannan, inte så fint precis.
Slår vad om att jag inte ens kommer ta mig ur sängen imorgon av all värk jag kommer få i ryggen.

Fixade min balklänning färdigt idag iaf... ja, den e okej, förutom dragkedjan som jag inte för allt i världen fattar varför de placerat den på ryggen med en jätteful flik över...? Kunde de inte satt den lite diskret i sidan av klänningen eller? Lite stor är den också, men det fixar jag... I DON'T REALLY CARE om jag ska vara ärlig... är så trött på allt som ens har med skolan och göra, vill bara att den 5 juni ska komma så fort som möjligt så man ÄNTLIGEN kan få sluta!!! FRIHET here I come!

Nu ska jag avnjuta en hemmakväll... måste spara på krafterna, för efter denna helg blir det inte mycket sömn vill jag lova!


Grattis Alexander Rybak!

Vinnare av ESC 2009 med den BÄSTA LÅTEN! (som jag röstade på!!!) underbart söt var gutten från grannlandet också, plus i kanten där. Och grym på fiol, annat än jag som kan halva blinka lilla stjärna på fiol).

Bryssel brussels bruxelles brüssel

Imorgon åker viii!!! Ska ta apmycket kort och ha grymt kul (såklart). Kommer tillbaka om en liten vecka med foton!

Ciaaaao


HEUREKA!

Nu vet jag vad jag vill jobba med, har funnit mitt kall. Det slog mig idag på samhällskunskapen. Jag vill verkligen jobba med internationella relationer, politik, FN och mellanstatliga förhållanden i stort. Känner att jag har grymt mycket idéer och åsikter kring detta, och det är något jag verkligen brinner för, om man nu inte räknar med  resor, fester och godis m.m. Haha...  Jag vill förbättra världen, hjälpa folk och förändra.
Som läget ibland ser ut idag förstår man absolut varför konflikter och folkmord sker. Nej,d et behövs en frisk fläkt, World hold on, cuz here I come!

Jag har sedan sjunde klass velat bli advokat, och jag är fortfarande intresserad av juridik, men känner att jag kanske passar bättre som.. ja jag vet inte vad det kan bli för yrke, men inom ovanstående kategorier iaf. Juridiken får man ju DEFINITIVT med här iaf!

Människors uråldrigt långsamma sätt att agera tar kål på oss fortare än vi kan ana. Om vi inte börjar att agera innan och när det pågår istället för efteråt har vi snart ingen jord att leva på. Faktan finns på bordet, men vi väljer ändå att blunda för den. Det gäller för folkmord, etniska rensningar m.m. lika mycket som det faktum att vår jord är i en jävla fart påväg mot sin undergång. På grund av att människan inte tänker längre än näsan räcker och hela tidan ska vara så äckligt svag för grupptryck. Om ingen står ut i från mängden kan vi omöjligt komma någon vart!!!

På fredag <3

Drar vi hela gänget till Bryssel, EU:s huvudstad (som även tydligen ska vara Europas dödaste huvudstad :/)!
Wihoo, ska bli underbart att komma från denna håla och bege mig ut i världen igen. Har tusentals saker att göra innan dock; det ska packas, det ska rånas mammas pengar, det ska pluggas och skrivas prov och... ja. :) En herrans massa saker. Men det jag inte ska glömma denna resa är att dokumentera varenda satans dag med min kamera. Allt och alla ska va med på bild, det blir så mycket roligare sedan efteråt när allt skoj finns på bild, då kan man ju minnas det bättre! När vi var i Athen tog jag en massa bilder, men i Berlin knappt några alls i jämförelse... måste bli bättring på det!

IM SO EXIIIIIITED!!!

Valborg 2009

Var en upplevelse för sig. Lärdom: Åk dit klockan nio på kvällen, inte tre på eftermiddagen.
Vi har gått hur många mil som helst runt och kring i stan och frusit som in i helvete. Sedan har jag gjort av med hemskt mycket pengar och upplevt den svenska vårnatten utomhus. Inte mysigt, kan jag ju säga, haha. Vi har hängt på de mest lama ställena, men även på en trevlig uteservering med en urhärlig bartender.
Vi har köat och bufflat med sjungande idioter i kön till People cirkus en timme,(Bör nämnas att jag, E, B., och S. hade en underbar timme inne på People, när vi väl kommit in). Nästa gg blire VIPpen! Vi fick inte åka från Uppsala till I. för att sova, eftersom kontanterna befann sig på kortet och den frickin biljettautomaten var dum. Vi har även setat på Donken mellan klockan 03.00-04.00. Sedan har vi hängt på låset till stationshuset i den grymma kylan mellan klockan 04.20-05.00, varefter vi fick sitta på det äckliga golvet där inne typ 40 minuter till innan tåget till Väsby kom tillsammans med äckliga människor och fler äckliga människor. Sedan drog vi till B:s bf och slagga mellan klockan 07.45 till 14.00. Käkade frulle, kolla film och surade för att SJ bestämt sig för att stänga av hela flaskhalsen mellan Sthlm och Södertälje Syd på grund av "banarbete", eller som jag först uppfattade det som: barnarbete xD. Vi fick med andra ord åka buss till Södertälje och sedan tåget vidare hem. Hann med att klämma lite Donkenkäk på bussen. Kändes som morgon, fast klockan var 7-8 på kvällen.
Nu sitter jag här, nybadad och klarvaken och kan inte alls sova. Hjärnan e pigg och glad även m kroppen känns som en kokt spaghetto som blivit misshandlad.

Nej, aldrig mer en oplanerad Valborg, tack!


RSS 2.0