she's leaving

Hängde med underbara L. igår. Kan inte fatta det; snart, (om typ 2 veckor) drar hon med sin pojkvän till Asien och kommer inte tillbaka förrens i maj! Maah hur ska jag klara mig nu då? Ett halvår liksom. En livstid...

Jag kommer ihåg när vi var små och sprang runt och lekte. Vi fick tag på knivar och täljde gubbar eller nått och jag skar mig så in i helsike i tummen. Blodet forsade och jag trodde jag skulle dö. De vuxna fick bära in mig och lägga mig på soffan för jag höll på att svimma. L. följde mig hela vägen md blicken och fick ett ledset ansiktsuttryck. Hon började gråta och skrek:
MEN VEM SKA JAG NUUUU LEKA MEEED!?
Hahaha hon e sig lik.
Där låg jag skadad med en tumme som var på väg att stryka med och trodde jag skulle dö!

Men när hon åker till Asien, vem ska JAG då leka med? :P



grymt

E det bara jag som tycker att den nya "Bond-låten" är grym?


Vinterlov!

Nedräkningen kan börja!
Jag ringde lite samtal och bokade flygbiljetter igår, så nu är det klart, weheey! Måste bara ta ledigt den 7 så blir allt bra...

Det kommer bli toppen! Bästa vinterlovet ever! Stenhårt schema dock, omg vad jag kommer att resa runt. Så här ser det ut:

19-23 december: Fira "jul" med Pappa och A-M.
23 december på kvällen: PACKAAA!
24 december: Mamma jag och syrran drar till Gbg för att fira jul hos vänner!
26 december: Vi åker hem.
27 december: Jag beger mig till Arlanda för att vid lunchtid ta flyget till Köpenhamn och därifrån vidare till Deutschland. (PARTY)
4 januari: Jag tar tåget till München och därifrån ett annat tåg till en liten ort där jag ska hälsa på min mormorsmor och ett par kompisar. (PARTY)
7 januari: Upp i ottan! Tar tåget in till München och därifrån rätt tåg (förra gången råkade jag placera mig i fel del av tåget och hamnade i någon avlägsen förort medan den andra delen av tåget tuffade till flygplatsen: Misslyckat med xtrabuss och shit), iaf: till flygplatsen. Flyget går 09.15 till Köpenhamn. Därifrån tar jag sedan ett annat flyg till Stockholm, och sedan åker jag hem med tåg.
8 januari: HELLO SCHOOL!!!

Ojojoj vad jag kommer vara ur fokus i januari! men det får nog räknas som ett i-landsproblem, eller?

BÄSTA PARTYLÅTEN (CALELLA 2008-VIBBAR)! AAAW MINNEN...!:



All you need is love

SNÄLLA, kan inte någon ge Katrin Zytomierska en KRAM? Efter uppbrottet med den ene Schulman är det kanske inte så konstig att hon är lite vresig.
Det är naturligtvis ingen orsak till att fälla elaka kommentarer. Men som vanligt har den som säger taskiga saker det inte heller helt lätt. Kanske behöver hon ta en time-out och finna sig själv igen?

Kovalent bindning jaoo


Ett praktexempel.
So damn ugly haha den gjorde vi bra girl!

Fredagsmorgon

Igår samlade jag vuxenpoäng: Jag lyckades efter mycket gråt, skrik och tandargnisslan betala två egna räkningar. Herregud vad det ska vara komplicerat? Tack, Swedbank för era goda karameller som lyste upp dagen!

Nu sitter vi i skolan och lodar. Längtar till jul, tänker på tandläkare och lodar lite till.
Vi ska snart ha psykologi, och vi håller på med det kognitiva perspektivet.
 Vi människor har så sjukt mycket fördomar och tendenser till att skaffa oss förutfattade meningar om allt och alla. Varför kan vi inte bara prata med varandra och lösa problemen istället för att låsa in oss i garderoben och tjura? Blir världen vackrare av det? -Nej.
Kanske hör det ihop med den svenska mentaliteten, där vi hellre sopar problemen under mattan än att sopa upp dem? Det är så typiskt svenskt, att man inte ska sticka ut eller klaga när man är missnöjd. Nej, för men ska hellre vara ledsen inombords än att visa det utåt för då blir det ju "så jobbigt för alla andra", och man anses vara en konstig person nästan, som en alien. Vad är något som är konstigt? Finns det något som egentligen är normalt eller lagom?Det är något vi hittat på, inget som finns. Alla människor är lika konstiga och lika värda i alla fall. 
 Kanske är det pga bristen på bra kommunikation som det finns så många deprimerade och självmordskandidater i Norden? JUST FÖR ATT VI INTE TALAR MED VARANDRA!!!





över muren och ner i stupet

Good thing: MVG på provet i affärsjuridik

Bad thing: Den SATANS säkerhetsdosan till internetbanken har låst sig för att lilla jag tappat koden i någon mörk gränd i mitt minne.

Denna bild får mig att skratta! Min lilla kineees <3


morran is on tha phone

Jag har seriöst hamnat i en gråzon där jag typ är mellan allt och alla. Låter det knepigt? Jo, det tycker jag med. Kanske är det tvillingen (stjärntecknet ni vet) i mig som talar?
På ett sätt är jag deprimerad för något jag inte riktigt vill sätta fingret på och försöker slicka såren genom guess what; godis. Å andra sidan finns en lite sprallig, glad och bubblig person i mig som vill studsa på rosa moln, träna, käka bra och hitta ljuspunkterna.  WHATTA?!

Jag skulle serioulsy behöva some time off och komma till rätta med mig själv för just nu känns saker och ting inte helt bra...

Peace out from your long forsaken friend Morran ;P 


empty mind, a million thoughts



Jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv, vad jag ska bli, vad som ska hända... Allt ändrar sig hela tiden och jag börjar bli jäkligt trött. Ska jag bli fotograf eller konstnär bara för att typ hela min familj är/har varit det, och jag också har anlag för det, eller ska jag följa mig en annan del av mig själv och satsa på att bli advokat även fastän jag hatar att plugga? (Ja, jag är tvilling)
Jag vet inte men det skiter sig liksom, kan inte ens skriva en ordentlig mening på svenska längre, och prestationsångesten dränker mig. Hej väggen, I'm coming! Det känns som om möjligheterna blir färre, plus att det är körigt med familjen och grejer...

NEJ, JAG SKA INTE BLI EMO!

fall 2008

Jag har lekt fotograf med min lilla mobil och dokumenterat hösten.

     

dags att skaka fram hjärncellerna igen

Yez, nu e de prov igen, första denna termin t o m. Weheeey... naaaat! ;P Affärsjuridik bilr det. Det e helt sjukt vad mycket jag har pluggat avtal, köplagar och accepter mm, så man blir helt snurrig! Men egentligen e allt relativt logisch, det e bara att man måste tillämpa uttryck och sina kunskaper när man ska lösa olika affärsjuridiska problem. Tog och lunchade ute med mig själv idag och fick faktiskt lite nya kunskaper.
Sedan e det med 90% chans att jag får redovisa mitt möglande engelskaprojekt för klassen imorrn med. Sekter, hej deppo, men eyy, iaf, kunde vart värre...

Nu ska jag återvända till bokens underbara värld och en kopp te. (Jag kan inte leva utan te.)

Sedan funderar jag allvarligt på att klaga till regeringen på att de lägger ner alldeles för lite cash på skolmaten. HEY,  jag vill inte ha färdigtuggad spaghetti och urkokt potatis!? (Är fullt kapabel till att tugga med egen kraft).

Vi är Sveriges framtid och de ger oss crap-mat medan internerna på våra fängelser får fräschare mat! Hur har de tänkt sig att vi ska lära oss något när vi inte har kraft och ork till att plugga? Vart är samhället på väg?

Titta, nu fick man ur sig sina aggressioner också...
<3

tondöva?

Hej tondöva Sverige! Hur sjutton kan man skicka hem hon den rödhåriga tjejen från Idol och ha kvar hon i den lila lacktoppen?
Jag tror hon med rött hår heter Linda eller nått. Hon har världsbra röst och närvaro, och sedan behåller de den falsksjungande tjejen.... SHIT VAD ALLA ÄR TONDÖVA! hon sjöng ju både skakigt och falskt.
Tragiskt...

RSS 2.0