sometimes you just... know?!

Så är det och det har jag märkt. Så det så.

Idag börjar dagarna rulla på lite långsamt igen. Drog till S. med E. för att kolla boende, och passade på att  träffa J. på en gång. De har ju nyss kommit hem från Antibes, så yeees, de hade haft sköj hehe. När vi kommer tillbaka från Calella ska vi berätta allt för varann, det blir nice!
 
Jag är nog i alla fall några % man ibland. (Ja, jag som älskar rosa och det mesta som glittrar. ) Idag när jag skulle ta ut lite pengar till bussen skrev jag ett sms samtidigt. Det skulle jag inte gjort. Hoppsan Kerstin, jag råkade trycka in några extra siffror. AVBRYT tänkte jag panikartat och tröck på den knappen. Men F*ck no!!! Automaten räknar i alla fall snällt upp sedlarna och ger mig 2200 kronor. TACK, jag som skulle ha 200. GREAT. Om jag inte hittar Forex i E. är jag stekt. Vändstekt. Jag som tänkt växla till Euro på banken. Gud säger: NEJ.

Imorrn blir det shoppingrunda med girlsen i stan. Sista vändan innan vi drar. Detta blir nog sista inlägget innan vi åker, så see ya ppl! Ska berätta allt sedan...he. he. heeee...

Love,
M.


oh baby babeeeey

Mamy och syrran drog till Kroatien igår. Fick ett sms: "Ja, vi är snart i München!"  Haha. Aaaaw hoppas de får det nice... SÅ: Idag har jag lodat runt hemma som en yr fiskmås. Ingen att prata med på heela dagen, och jag är för lat för att åka någonstans. Jag borde: Städa, Packa, Gå ut, Träna, u name it, men shiit, jag pallar inte. Datorn e min bästa vän hehe.

Börjar bli lite rastlös, sola kan man ju heller inte efter som den tagit semester. (Solen asså). Nu mååste jag göra något.

SO LONG!

0h yeah, here we come!

NU DRAAAAR VI TJEJER!!!

  Okej, ser lite öde ut, men detta är en liiiten strand hrm, hihihi

I midsommar smäller det, herregud vad vi ska ha kul! 2 års väntan verkar ge resultat, = 2 hela veckor fyllda med (förhoppningsvis) sol, shopping , upplevelser och festande! Kan det bli bättre? - Njet.
Oh, yeah...

Det bästa av allt lär ju vara på midsommarafton på de sista timmarna då jag komme studsa som en freakin gummiboll. Bara 3 dagar kvar på  jobbet nu, sedan är det sista -minuten-shopping m.m. som står på tur.  Dessutom drar Mamy och Sis till Kroatien imorgon och är borta en vecka. Snacka om att vi är taggade här hemma!
Okej, nog bladdrat om resor och grejs, måste sova om jag ska palla med att gå upp imorrn...

LOVE,
M.

hatkänslor

FY F*******N vad jag hatar min so/geo- lärare!

Mitt "favoritämne" är geografi, och jag kan det verkligen. Betyget hängde på en muntlig redovisning inför en liten grupp med en av de två lärarna. Naturligtvis fick jag läraren som Jämt sätter G på mig, (fast t. o. m. min mamma, som alltid kritiserar mina arbeten tycker det är mycket högre "klass" på dem. ) Vad får jag i betyg? F**KING VG????!!! AAAAH jag HATAR honom!!! När man frågar vad som fattades får man heller inget svar. Om jag ska ha en enda J****VLA kurs till med den människan så näpp. GLÖM DET, jag gör det inte. Men jag blir bra SÅÅÅÅÅ FRUSTRERAD!!!!!!
TACK för att du sabbar för min framtid ditt j*vla nötskal. TACK.

Om ord kunde döda..... aaaaah!

sweden- greece, 2-0!!!

How happy can you be?!

Jag kunde inte sitta stilla på hela matchen, Sverige som mötte europamästarna Grekland, och visade vilka som faktiskt var det bättre laget, och det laget som över huvud taget visade spelvilja.
Jag kan bli så otroooligt nervig ibland så det är helt sjukt. Ska försöka ego-beskriva mig under matchen:
Varje gång motståndarna fick bollen fick jag halvt panik. Helt seriöst, man kunde mäta pulsen på min mage. Hela jag satt som ett psykiskt darrande nervvrak framför tvn och sprang ut varje gång Grekland fick hörna eller närmade sig det svenska målet. Sedan när målet ,eller ja, målen t o m, kom hoppade jag upp och ner och skrek-grät. Helt sjukt. Borde inte titta på fotboll alls. Jag blir helt överadrenaliserad.  Så häj e de vajje gång.

De svensk backarna spelade oväntat bra, mycket bättre än vanligt faktiskt. Zlatan såklart, matchhjälte och sedan Hansson som fylle-vinglade in bollen minuterna efter 1-0- målet.

STARKT KÄMPAT SVERIGE!!!

stolt som en... tupp?

Yes, jag har bakat en kaka. JAG har gjort det alldeles själv. Ätbar blev den också. Det där med matlagning brukar inte vara min starka sida, men det löste sig!
 
En och en halv vecka kvar till Calella. Glöm det gamla uttrycket "Packa så smart som möjligt"! Nu är det "Packa så mycket som möjligt!" som gäller. Jag vet inte huuuur allt ska få plats. Skrev en packlista så jag inte ska glömma något. Den listan blev två sidor lång, och tro mig, jag skriver litet. -Houston I have a problem.

Hoppas det löser sig....
Har varit duktig igen idag och städat ur ett rum i ett av våra "småhus". Yupp mycket gammalt skräp. Lyckades dessutom skjuta iväg en liten blå satans boll med Nemo upp på taket.

Nu ska jag äta lite mer av min Ünderbara kaka och njuta av sommarsolen.

Nu sitter tre andra nerds någonstans på en solig strand på franska riviäran med paraplydrinkar i händerna. J., I., S., Hoppas ni har det toppen!

Peace

Australien eller Nya Zeeland, det är frågan...

Just det. Jag ska börja söka stipendier för språkresor, och har varit intresserad av dessa två länder. Nu står det mellan två städer: Brisbane, AUS,  och Auckland, NZ.  Jag vet inte vilken som är bäst, men har beslutat mig för att titta närmare på Nya Zeeland, eftersom alla säger att det är så vackert där. Ska kontakata ambassaden m.m. och hoppas på att dem har någon bra information. Själva kursen med boende och halvpension ligger runt ca. 40- 50.000 kr, och det hade jag inte tänkt ta ur egen ficka, utan stipendier here I come! Själva flygresan lär ju heller inte bli gratis. PAH...

Vilken stad tycker ni?

BRISBANE:


AUCKLAND:





Svårt som tusan eftersom båda länderna är underbara och sådana här resor gör man inte alltför ofta liksom...

M.


Avslutning!

Yaaay! Äntligen, kan inte fatta det, vi har slutat åk2! Nästa år är det visom tar studenten och badar i champagne medans vi glada i hågen dras runt i staden på flak viftandes med studentmössan och skrikandes "Vi har tagit studenten, fy faaaan va vi e bra!". Längtar. Men nu är det sommarlov i tio hela veckor! Helt otroligt, vårt sista sommarlov någonsin är även det längsta! (5 juni- 18 aug.) Oh yes.

Dagens plus: Solen och den underbara Mövenpickglassen!

Dagens minus: Sammanhållningen i vår klass, shit det är verkligen pinsamt. Nu säger man tydligen inte ens hej då till varandra längre. Om det blir samma sak på studenten är det inte ens värt att ha varken studentfest eller klassflak....?

summertimes...


sommarallergiker?

My God va varmt det var idag... behövde bara vara i skolan på fm, så sedan åkte jag hem för att sola. Låg ute i kanske en timme och somnade. När jag vaknade befann jag mig typ i nån slags feberyra. Gick in och somnade på soffan. Nu känner jag mig typ sjuk. Inte bra.
Nu ska jag ta den sista efterblivna biten av min födelsedagstårta och sätta mig framför tvn.

Bara tre veckor kvar... Spanien- 08

tjooo

Jag är inte vän med mitt mobilalarm... Först och främst har jag en gammal hemsk tysk schlagerlåt som dånar igång halv 6 på morgonen. Sedan så måste jag ställa två larm, annars vaknar jag inte. Så... när jag stängt av det första så stängs hela telefonfucket av så man måååste slå på den igen för att stänga av alarm nr. 2! Men idag råkade jag trycka på snoozeknappen tre gånger. Dvs jag fick göra hela denna procedur tre gånger. Inte kul. Hann t o m somna om på mattan en gång. Vaddå morgontrött?

Denna dag är perfekt annars! Solen skiner och det ska bli jättevarmt. Jag har bränt mig lite på näsan, men annars så...och och och, skolan slutar på torsdag! YAAAAY!

Måste. Ha. Glass...

gaaah

Hatar bloggen just nu... varför kan aldrig någonting fungera när man verkligen behöver det?

Igår var jag på studentgrejs i F. Sjukt mycket folk för att vara småstad. Meeen ett gäng glada champagnesprutande ungdomar livar upp! För min del är det ETT ÅR KVAR. Suck. På kvällen drog jag vidare med L. och S. och hamnade på någon fest. Otaggad som jag var kände jag mig lite off. Nu ska jag ut och schteka i solen. Det är ju typ 30 grader ute, och man får bara dåligt samvete om man ligger inne då, solen brukar ju inte skina ju inte så ofta...

Take care!
M.

RSS 2.0