stress stress panik

Prov i NkB idag. Prov i ReA imorrn. Hålla samhällslektion i övermorgon 1h och 10 min. Skriva en 2 sidor lång uppsats på tyska. Göra instuderingsfrågor till EG-rätten, fixa studentkort, fixa balklänning... listan med saker att göra tar ALDRIG slut. PLUS att jag undrar hur fan det kommer bli på Valborg. Utan kårleg kommer man inte in på nationerna, där allt partajande e. Visst man kan fixa sånt, men då måste man gå på universitet eller högskola. Äntlige e man 18 lixom?! BITE MY ASS BITCHES!!! Nehe, jag har iaf ingen lusta att loda runt på stan hela natten, jag vill in och dansa ju... :(
Nej, som sagt var, kanske det ändå e bäst att bara stanna hemma och krypa in under dörrmattan.

arg

Jag är så satans less på en del människor av olika skäl. Jag HATAR när folk ska komma och döma mig när de inte vet ett skit om hur det verkligen ligger till med saker och ting, och jag är så trött på att jaga folk som bara springer åt andra hållet. Vill man inte vara med mig så säg då det, inte bara bete sig som om allt är fine.

Fuck alla naglar i ögonen där ute! Skaffa er ett eget liv och butt out of mine...
Puss till alla goda vänner och trevliga människor!

Mc Donald's inneboende

Imorse efter vi kom till stan klockan 8 hängde vi på låset till Mc Donalds. Vi kom in, hela restaurangen låg öde, och käkade lite frukost. Satt kvar 2 timmar och väntade på att klockan skulle bli 10 så affärerna skulle öppna. Happ, att hänga på donken e underbart! :/ Seeedan var vi tvugna att loda runt på stan till skockan 2 när bussen gick hem. Seg dag som sjutton med tanke på att vi var supertrötta efter gårdagens förfest. Sofie, jag och Evelina kom på den smarta idén att dela på en 110-säng. Jag fick mittenplatsen och låg som en skev dörrstopp med ena armen som avled. Vaknade som en liten boll längst ner i fotändan. Såhär blir det varje gång. Fler personer än två i en säng är omöjligt!!!

Nu ska jag plugga naturkunskap B inför provet på tisdag, och sedan blir det Robinson med syrran och chips. :) Full rulle med andra ord, meeen, det e lika bra att ta det lugnt innan Valborg och Bryssel, så man orkar. Haha...

Inredningsfeberyra

OH MY GOD. När jag blir "stor" ska jag inreda mitt hus med Lexington. Kolla in dessa bilder nedan, eller varför inte deras hemsida. Det är EXAKT min smak på inredning. Naturella färger, tunga mörka möbler blandat med andra, lättare, ljusa och fräscha möbler och mycket detaljer. Me likey, a lot!


vill ha dig i mörkret hos mig

Eve påminde mig om denna gamla goding som snurrade i cd-spelaren när man gick typ i tredje klass, grymt poppig låt faktiskt. :)
Drömhus-vill ha dig

ensam hemma med tal

Idag tog jag ledigt från skolan, och unnade mig en sovmorgon till klockan 8, weheey!  Nu var det tänkt att jag skulle fila vidare på mitt tal i svenska C, som ska hållas på fredag. Måste fixa iordning de och slipa till det så det blir bra. Ska tala om den olagliga fildelningen som varit ett hett debattämne den senaste tiden. Jag anser att befintliga lagar ska följas, även om vi verkligen måste uppdatera vissa bestämmelser, med tanke på att tekninken går framåt och att musiken har ett överpris som måste neeer.
Vad tycker ni om fildelning?
Haha, ja, det här blir en heldag för mig med andra ord! Vill verkligen satsa som tusan nu på dessa grejer vi har kvar på terminen så jag kan höja mitt meritvärde så mycket som möjligt. Det känns verkligen som det är nödvändigt, med tanke på att jag VILL komma in på min önskeutbildning.

Ha en bra dag!

slutspurten

Nu e det inte länge kvaaar!!! En helg, sedan en vecka, sedan Valborg (YEEY), sedan Bryssel (YAAY), och sedan kan man chilla, festa och leva loppan fram tills det att vi slutaaar! Wihoo, kommer bli helt grymt.
Filosofiprov idag. Läraren gör sjukt lätta prov, men filosofi e så flummigt att jag går vilse i mina egna tankar. Tycker lite synd om henne som måste läsa allt vad jag skrivit som står i en enda röra... men förhoppningsvis går det vägen. Funderar på att vara hemma imorgon, har bara ett möte och sedan ett läxförhör i religion som jag inte gjort... nej, det kanske e bättre om man e hemma och pluggar inför talet jag ska hålla på fredag i svenska. Jag tror jag gör så...

Ikväll blir det DH och lite chips! :) haha

dagens achievement

Jag har einkaufat min studentklänning! Det blev en enkelt vit french connection som går över axlarna, och så går den ut lite nertill, supersöt på, sitter som en smäck! Kan vara skönt när man hoppar runt hela dagen och är lite på kanelen. Det sista man tänker på då är var tubklänningen sitter och täcker, haha.


music on my mind

Kan inte sluta sjunga på denna låten som satt sig fast rätt bra... den e helskön!

-Right round med Flo Rida

tråkigaste påsklovet EVER

Nej detta var verkligen ingen höjdare... Har inget att göra och ingen att umgås med. Jag får helt enkelt åka iväg på en weekendresa nästa helg och röja. Här kan man ju inte sitta och låta mossan växa.

Får ta och kolla upp flyg...

långfredag

Vaknade klockan 10 imorse av att jag somnat på min hand som hade avlidit lite grann. Steg upp och möttes av den glada överraskningen att solen sken!
Bestämde mig för att hjälpa mamma att göra rent bilen, och satte mig sedan i solen och njöt av den sällsynta värmen. Snart kommer mamma och hennes nye sällskap förbi, och vi ska åka till landet och sedan fika på ett mysigt café. Efter det släpper de av mig hos pappa.
Påsken is all about family, right?

Sedan blir det väl plugg i veckan och kanske något mer roande nästa helg, får se vart livet för mig. Nu skajag iaf njuta av att ta det lugnt.

Ha en bra påsk!

första lovdagen

Yay, nu var man ledig fram tills nästa söndag; en heeel vecka! Underbart, detta är verkligen välbehövligt. Får se vad man ska hitta på då och fylla dagarna med... Jag vill göra något kul!

Tingeling-spexet för EM-fotbollen gick iaf som på räls, haha shit vad grymt kul det var, även om vårt lag inte vann turneringen. Vi är bäst iaf, så det så!

God kväll på er!

uppsala får två toasters av tio

Denna dag har varit jobbig. Det var kallt imorse och sedan åkte vi till Uppsala där det var ännu kallare. Polarvindar in the face, och då ska vi knata genom hela stan och tiltta på hus. Wtf?! Vi gjorde inga meningsfulla besök, det mest intressanta var nog Gustavianum mitt emot Domkyrkan. Vi kollade in en Anatomiteater. Japp. Sedan åkte vi hem och nu har jag ont i halsen. Men ínga sura miner här! Nu ska jag färga mitt hår tillbaka till min älskade mörka nyans och sedan se på film eller nått. Blir spännande imorgon också! Weeeeey!

 Och Eve om du läser- KRYA PÅ DIG GUMMAN!!!

Time for some serious shaking!

Nu har jag manuset till årets lätt skönaste dans och försöker nu lära mig allt utantill. En utmaning javisst, men så GRYMT kul!!! Detta kommer bli faaantastic!

Ni får se på torsdag, för då jäklar blire drag i huset vill jag lova! Weheey!


sleepy monday

Har glidit runt i ett töcken hela måndagen. I fredags var jag på middag hos Jenny darling och firade hennes födelsedag. Det var mycket trevligt. :D
Sedan drog jag och Eve vidare på lördagen till Norrköping för att träffa hennes kompis. Vi festade loss med honom och hans polers hela kvällen och hade riktigt sköj i staden med den skumma dialekten.
Sedan kom man hem och sov. Mycket. Somnade nämigen tre gånger i lördags, dvs. söndags, så är måttligt trött. Och nu har jag grym ångest inför tyskaprovet imorgon som jag typ inte hunnit plugga till alls. Men jag pallar inte. Inte ens nu. Kommer bli ett G+. Med lite tur. USCH. Men på lunchen kan man ju heller inte plugga eftersom det då är Tingeling-hor-träning inför fotbollsspexet. PAAAAH.

Jag vill sova en hel dag för en gångs skull och sedan äta en big-ass glass.

Guten morgen!

Idag har jag fullt upp med ditten och datten (superfult uttryck, jag vet). Först ska jag plugga, sedan ska jag shoppa lite av varje som jag behöver, t.ex skor jag kan ha i helgen då jag beger mig till den mysiga staden Norrköping. Som den gamla Linköpingsbo jag är har jag alltid haft lite svårt för denna stad, men det är över nu. Staden e ju helskön! Drar dit med Eve för lite party. Blir förhoppingsvis trevligt. Får se vad jag kan finna på stan idag.
Sedan måste jag städa mitte rum som ser ut som.. jag vet inte... fan? Jag har grymt svårt för att hålla städat. Att det ska vara rent har jag inga problem med att fixa, men det är just det där med att lägga sakerna där de hör hemma. Soffan är överfull till kanten och golvet likaså. Jag sover t.o.m. med grejer upp in the face när jag ska sova. Hm, måste lösas innan helgen så man kan slappna av sedan. Kaos i omgivningen= kaos i huvudet.

RSS 2.0