Snyggt till leggings

Zig Zag Shimmer DressMix Print Drop Waist DressSunny Flower Smock Dress
På hösten kan man ju inte gå barbent-lite kallt kanske. Då är leggings+nån söt tunika/klänning över ett bra alternativ. Här var några söta klänningar.=)

Maaaa!!!

Herr(e)gud... Tre prov varav två är jättestora inom typ en halv vecka!? maaa mn hur ska man hinna med allt???

Apropå fisk så har jag tänkt ut den smarta idén att söka till universitet i Storbritannien!! smart va?? då kan jag utöka mitt relativt tunna CV och dessutom bli smartare på köpet;D den ni! haha. Sen blir ju nästa steg att komma in...lolz

Lyckans våg?yipeee!!..hm.

Bara för att man råkar få G (yeees!) på matteprovet så måste ju något väga upp turen. Hej hopp och tack så mycket bam där stukades visst foten.Igen. På samma ställe.I skogen.  Damn.  Happ. Asså den här veckan blir kanske inte den bästa iaf... hoppas att något kan gå bra iaf. Tur att man har schyssta polers iaf =). And oohh I like the word "iaf" ^^xD

Ny it-grej??

Alltså. Jag blir sååå trött på det här, kan bara inte släppa det!!!! 
 Kändisar måste jobba för att hålla sig kvar på "inne-listorna" och fortsätta att vara berömda. Men för vissa verkar det som om gränsen mellan flashigt och trashigt har suddats ut.
Nu kan man läsa om allt fler kändisar som knarkar och tar in på rehab, kommer ut och knarkar igen. När ska det förstå att det INTE är inne att knarka och förstöra sitt liv. Det har blivit allt vanligare, och ibland kan man nästan tro att stjärnorna tävlar om vem som är intagen på den lyxigaste rehab-kliniken....
Jag hoppas att den här "trenden" går över snart så att de kan komma tillbaka igen. Glada och levande.
Ät en morot.

söndagskväll...



Visst är de fina i sina klänningar?? min favorit är Keira Knightleys Chanelklänning, den med rosa rosett i midjan. Vilken är din?
Sen önskar jag Salma Hayek lycka till med nyfödda dottern Valentina Paloma!  
Ha en bra söndaxkväll allihopa!!! lite ledsen, för imorrn är det måndag=/

Tips för en oplanerad helg

Du har säkert någon gång suttit och grubblat på vad man kan göra när du har en hel helg framför dig men inget att göra. Planerna kanske skönk till botten, festen kanske blev inställd, eller vad vet jag? =)  Vad jag däremot vet är att det alltid finns något skoj att göra så helgen faktiskt blir skapligt lyckad! Här är iaf några tips:

1. Ha en spakväll med dina bästa vänner! I med inpackningar och mys sedan framför TV:n och se på den där dvd-boxen som står och samlar damm i hyllan!
Bästa serien ever?
2. Visst, även det här tipset kräver en eller flera vänner men det är verkligen kul=).
Ta på er era snyggaste kläder, sminka er, fixa håret och ta era egna modellbilder! Jag blir iaf glad av att klä upp mig!
3. Om du lite i förväg vet att du inte har något planerat i helgen så är en annan idé att boka en weekend-resa någonstans, miljöombytet gör mycket, jag lovar!!
4. Baka en kaka!

 Att göra en tårta är väl en bra idé, eller???
5. Ta en shoppingrunda på stan och avsluta med bio-eller restaurangbesök!   


Hursomhelst vad ni än hittar på så ha en underbar helg!!!

What to wear...

Här är mina höstfavoriter:
Property Of Heiress Ring GoldSupersöt ring från Juicy Couture!
Soft Riding Boot BlackHöga stövlar!!! Dessa är från Marc Jacobs.
Anorack JacketEn stor jacka med markerad midja är enligt mig hett i höst! Denna från Vince.

Ja, som sagt det finns mycket snyggt att ha på sig i höst, en favorit hos mig lite senare i höst/vinter är en sån där låång halsduk att vira kring halsen. Färgerna som gäller för mig är jordnära och även lila, Me Like!!!

Hösten hm...

Nu är hösten här på riktigt, luften blir så frisk och doftar av torra löv. Trots att det är så vacckert så är det även lite deppigt, tycker inte alls om vintern här i Sverige.
Men men... Hm What to do i helgen då? Jag måste verkligen plugga, eftersom att proven typ avlöser varann nu framöver... vill ju ha bra betyg iaf. Sedan ska jag in till stan med B och Eoch vi får se vad vi hittar på; bio eller fika kanske?
Vet ni, det har öppnat ett gym precis mittemot där jag bor, så jag ska bli medlem där nu=) Träna när jag vill, Aaah! yeey=D Ikväll ska jag ha en liten spa-kväll för mig själv. Måste göra en hårinpackning. Äntligen har mitt hår vuxit ut igen!! men det är sååå slitet =/ hm frisören kmr att döda mig om jag sticker in nosen där : "Men M! vad har du gjort med ditt hår!?"

image1

Den paranoida nattugglan

Jag är såå trött! det är faktiskt rätt påfrestande att jämt gå omkring som en död fisk. Hm. Det har faktiskt gått så långt att jag vaknar mitt i natten och tror att det är dax att gå upp, börjar klä på mig, sneglar lite på klockan för att upptäcka att klockan är kvart över tre. På natten. Går och lägger mig. Vaknar upp en 45 minuter senare, fortsätter att klä på mig och sneglar på klockan. Tio över fyra. WTF!? Går och lägger mig igen. Tredje gången jag vaknar är klockan tio över fem, och då ska jag typ ändå upp om tjugo minuter....=/ Vaddå paranoid!!!???
Aja, livet är hårt. Tur att man är ledig på helgerna iaf...annars hade jag väl befunnit mig på mentalsjukhus vid det här laget xP. 
Shoppingtur imorron yeeey!! jag har spanat in värsta söta klänningen på H&M som jag verkligen vill haa!!! sen blir det väl lite fika nånstans i stan...=) får se. Tar med mig E iaf....  c ya biatches!!

  vaddå mums!?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0