1:a advent!

Vad önskar ni er i julklapp?

Jag har kommit i julstämning, och har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa till alla. Har hittat en färdig present och tre "halva".

Men nu börjar julmyset, vinterns högtid. Pepparkakor, lussebullar, julgodis och doft av gran. Jag älskar julen!
Även fast jag nog måste säga att nyår tenderar att bli roligare. Får se hur det blir med den saken nu i år/nästa år^^. Förra årets nyår var amazing. Jag var i Tyskland och firade från klockan 17- 06 med mina nyfunna vänner. Har dock vissa minnesluckor, hihi.
Hoppas detta nyår blir lika skoj. Ska vara i Tyskland igen, men denna gång i Stuttgart och inte i en bayersk liten ort. Jaja, vi får seeeee.
Måste säga att jag är lite avundsjuk på en viss tjej som nu på Lucia försvinner iväg till kontinenten (=Sydamerika) =P.

Nu ska jag återgå till verkligheten, och plugga AFFJUR. Plö, men a womans gotta do what a womans gotta do i guess...

Arrivederciiii!


midnatt råder...

Jaha det blev en hemmauppesittarkväll för mig idag då. xD Men jag måste faktiskt upp i skaplig tid imorrn för jag har lite att göra om man säger så.
Sörjer fortfarande att drömmen jag hade vore sann. Livet hade sett lite annorlunda ut då. Men det kanske var en sanndröm, vem vet?
Sedan börjar jag panika ur på min lilla tripp till Deutschland om några veckor. Älskar att flyga, det är inte det som är problemet. Saken är den att jag måste byta i Kastrup på både dit-och hemfärd, och det är som gjort att väskan ska gå upp i rök just då. Speciellt på nerfärden.
Plus att jag kommer köra favorit i repris med tågen hitan och ditan Murnau-München-Flughafen. Mhm, flyget går 09.15 hem, och innan dess ska jag tagit ett antal tåg, checkat in och hamnat rätt. Plus att jag måååste shoppa på flygplatsen. Det GÅR inte annars!
*Hyperventilering*

Guten Nacht meine Lieblings!

Britney Spears is back

Jag kommer ihåg när jag gick i lågstadiet och avgudade denna popstjärna. Hon har haft enorma framgångar genom åren med massor av hits. Två favoritlåtar var "Lucky" och "Born to make you happy".  
Men herregud när hon krisade ihop tidigare i år trodde jag allvarligt att hon skulle trilla av pinn. Men det gjorde hon inte. Hon kom tillbaka starkare än någonsin, och det beundrar jag henne för. Två starka album inom så kort tid... You go girl!

all i want for xmas.... is you!

Vi hade det underbart i fredags tillsammans med en massa godsaker, Idol och Love actually. ÄNTLIGEN åkte Johan ut. Hans fans är ju patetiska. Bryter ihop av jag vet inte vad mitt i direktsändning. OMG.
Idag var Eve och jag i stan för att shoppa lite prylar, klappar mm. Tog en snabb fika på EH, och blev utittade av nåra scary unga ekonomisnubbar vid bordet bredvid. Träffade Bea också.
Så nu ska Ellie spela på datorn och I gotta go!

Ciao!

vändstekt

Det får definera min känsla just nu. Nu är talhållningen över och jag överlevde iofs. Grejen är bara den att det var inte 5 minuter som det skulle ha varit. Det måste max ha varit 3 minuter! Satans också... jag läser för fort.
Sedan står man där framme och tittar ut över alla morgonpigga elever. Sneglar lite på fröken som tittar med sin sedvanliga intetsägande bitchblick. Tack för den!
Jag kunde iofs låtit bli att tappa bort mig och tittat i häftet som tix. Jag kan ju allt utantill, men när jag blir nervös, så måååste jag bara kolla liite i häftet.  Bye bye mvg i svenska b!

allas vår vän mårran

Jag satt och bläddrade  i min systers tidning, och fick syn på en liten insändare skriven av ett barn. Hon sriver att hon är rädd för Mårran, (ni vet hon den stora, lila, skumma figuren i Mumindalen?) Hon som har ögon som glor och en mun som alltid är öppen. Detta är jobbigt för henne! jag tycker så synd om den lilla tösen. Jag tyckte också Mårran var skum när jag var liten, så jag förstår henne verkligen! Det är bara det att det känns så konstigt att nu få höra att Mårran är läskig.

erfaren talare sökes

...För att rädda mitt betyg i svenska B! De annars rätt så snälla lärarna förvandlas under perioden med nationella prov till små elevätande monster. Imorgon ska jag hålla ett tal inför klassen, och det kommer ju totalsågas! My God! Man måste typ kunna prata utan manus, och deeeet kommer jag då inte lyckas med. Jag kan inte direkt påstå att jag är en bra talare. Har länge fått fetaste panikångesten varje gång jag ska hålla tal, och jag vet iofs orsaken till den, men nu har det börjat lossna lite. Ändå är det jättejobbigt när jag inte är helt förberedd. Snälla fröken, please don't kill me!?

supplieees!

Jag är förvånad men stolt som en tupp. Fick just MVG på provet i globalisering (SamB). Och av en lärare som e jättehård med betygen dessutom. 34 p av 37 var väl inte helt dåligt!
Nu har jag äntligen skickat in laborationsrapporten på äggosmosen. Skönt att bli av med den, har så mycket annat att tänka på just nu... Svenska tal t. ex. på fredag, och sedan lussemys hon Jenny. Julmiddag och fest kryper också närmare oh ja måååste hitta ett par skor att ha då. KRIS!!!
Som det ser ut nu ska jag fira jul hemma med mamma och syrran. Det blir vi tre och vår underbara kisse Misan. Gbg sket sig, damn, allt var ju planerat. Men livet kan vara nyckfullt.
När jag blir större ska jag se till att skaffa en partner med många släktingar så man får lite större familj, haha. Det är ju så mysigt!

So long sweeties! Snart blir det Desperate Housewives...Yaaay!

mitt namn är Schäl.

Håltimme idag igeeen...! Rätt soft iofs, då jag slutar nu, 10.30, men kanske inte lika soft att jag måste vänta tills 12.15 innan busshelvetet går. Hm. Måste ta mig i kragen luvan idag och se till att jag skriver klart labrapporten om "Osmos i ägg."
Yes, det var min dag det... kanske borde plugga lite annat smått och gott hemma i sällskap av glögg och pepparkakor! Mys! Nu väntar jag på lussebullarna. På fredag, yaay! :D


resfeber

Jag vill resa bort! Att jag är i Tyskland två veckor över nyår räknas liksom inte, det är typ som att åka till Göteborg eller nått, har varit där så mycket innan...
Nej, jag vill åka till något nytt ställe, frågan är bara vart. Jag har tänkt på ett par ställen... just nu har jag tre favoriter:

1. Portugal: Lissabon och den sydliga Algarvekusten: - För nattliv, chill vid stranden och andra upplevelser.
2. Storbritannien: London: -För shoppingen!
3. Maldiverna: - För schtek på stranden, värme och en sagolik miljö! (Need money though)




Maldiverna är drömresemålet, men jag lär behöva jobba en hel del, för den resan lär ruinera mig annars! (Bara resan ligger på runt 14.000kr, och sedan har vi hotell och grejer... ):O De andra ställena verkar också nice, och billigare!

Någon som hänger på?

Venice

Drömmarnas stad? Jag älskar Venedig! Okej, har i och för sig bara varit där en gång, men herregud vad vackert det är!
Ett hett tips är att åka gondol och köpa på sig så mycket av souveniererna som möjligt. Blågula flaggor och Helge: Släng er i väggen! Venedig erbjuder underbara saker av glas i alla möjliga vackra färger.


idol kan gå och lägga sig

Anna... seriöst? Hur i h*lvete kan man rösta på Johan istället för henne? Gaaah! Fjortisar borde bli avstängda från röstningslinjen!
Okej, Annas första framträdande slog det kanske inte gnistor om, men det andra? Det var ju hennes bästa! Shit, det var underbart.
Synd bara att tjejerna bara röstar på killarna för att "de är söta". Kom igen... de kommer ändå aldrig bli tillsammans med dem, så rösta på de med talang istället för de som "är söta".

Hejaaa Alice, Kevin och Robin B!

RC choklad

Jag måste bara tipsa om detta place, underbar choklad! (Ligger i Sigtuna btw)


arbeit nervt...

Men ja ä inte bitter!

Söndagskväll...mmmmysigt.
Nu blir det GossipGirl och chokladpraliner för hela slanten!

Sussa sött meine lieblings

to be honest... im a liar

Att läsa psykologi är som att sätta sig på tåget till sitt allra innersta. Jag har fått en hel del insikter om mig själv, mitt beteende och dess orsaker. Det är nästan lite läskigt. Man är inte så normal som man trott, visade det sig :). (Inte för att jag är ett psycho haha).
Men jag förstår hur saker och ting hänger ihop. Skulle vara intressant att gå på psykoanalys. Ibland känner jag att det vore skönt att bara få prata ut med någon som är  fokuserad, lyssnar och kan komma med vettiga komentarer. Det har varit lite brist på den fronten, (mitt fel!) för jag har svårt att lita på folk på det djupare planet. (Mitt fel igen!)
Oj, nu blev jag djup. :D

Sussa så sött!

dagens sanning

"FATTIG ÄR MAN NÄR MAN MÅSTE SKRYTA OM SINA TILLGÅNGAR."

En torsdag...

Det har snöat! Äntligen något som lyser upp tillvaron lite... Jag vaknade på latsidan idag, och bestämde mig för att inte åka till skolan. Har liksom en lektion och där är det eget arbete som gäller och jag är klar! *Klapp på huvudet*.
istället tänker jag dra in till stan, sätta mig på bibblan och plugga lite affärsjuridik och psykologi. Prov imorgon! Mamma blev förvånad över min duktighet: "Näheee du kommer gå in på bibblan och vända, sedan kommer du gå och shoppa!" Vem vet, när jag är klar kanske... Jag menar, vad ska man annars göra medan man väntar på bussen!?



Psykbryt?

Pluggar psykologi, och har hållt på att svara på frågor sedan klockan 3 idag. Bah! har kommit in på VG-frågorna som är skumma. Förstår inte riktigt vad han menar med dem... måste fråga... :)
Har drabbats av en satans huvudvärk också. Kanske jag håller på att få psykbryt? Skulle just sitta fint nu.
Sedan måste jag klaga lite på skandiabanken. Varför måste man genomföra transaktioner via telefon? Hur scary som helst ju! Skulle ju bara skicka över lite cashy till mitt konto så jag kan betala studentmüssan, och nu sitter jag här helt skakis. Nervvrak. Säger ju det; psykbryt på ingång!
Måste titta på Desperate Housewives och chilla ner lite grann.

God natt på er!

Hej väggen!

It's coming closer! Väggen av alla saker (i skolan)som man borde gjort men som av någon (?) anledning blivit ogjorda. Snart kommer den slå till rätt i ansiktet och då blir det inte så kul. Vill inte gå in i väggen nu... men MÅSTE SLUTA SEGA! det är trots allt endas ett år kvar på gymnasiet (nja, ett halvår), och då är det väl bara att plugga som attans? Grejen e den att jag pallar iaf inte det. Visst, jag har bra betyg, men har inte nått mina mål, och detta är min chans. Sedan kan jag softa och göra något annat ett år innan universitetet. GET IT TOGETHER GIRL!

Vilket universitet ska ni gå på btw? Kul att veta :)

Lüssebüllsdrömmar

Nu e det dags! Måste göra lussebullar... För övrigt sitter jag nu och betar av en 4h lång håltimme, och ja det är väl inte så himla roligt med atnke på att jag kunde legat och sussat istället.
En superskum sak hände i natt apropå sussa. Jag vaknade av att jag låg på mage med armarna typ "i kors" över huvudet (på kudden dock xP) och de var TOTALT bortdomnade. Fick anstränga mig jättemycket för att kunna sätta mig upp, för armarna lydde inte, de var helt döda. När jag rörde på dom kände jag ingenting. Jätteläskigt. Men ganska snabbt blev det som vanligt igen och jag kunde fortsätta sova. :)

Maldiverna

AIN'T LIFE A BITCH?!





modekväll

Yaay! Ikväll ska jag dra mig ur grottan här hemma och gå på modekväll med mamma. Ska bli kul att se vad som finns för fint. Ska plocka ihop något snyggt att ha på mig.... frågan är: Klänning eller kjol? Får se om jag kan paparazza lite och ta lite bilder!

Åh, jag blev ju så orolig att jag glömt källan på skriftliga nat. i SvB, men det visade sig i häftet att "I de texter där källor krävs..." Alltså kanske jag inte blir sågad pga av det..?! Jag menar, hur lätt är det att ange en källhänvisning till en text då man skrivit ett eget reportage?! Det blir knas, iaf för mig, så jag sket i det. Spare me my life fröken!

Sedan måste jag bara säga att Madagaskar är en grym film! Måste se nästa som kommer på bio. Såg den med eng. röster igår på 5:an. Underbart rolig! Pingvinerna är ju lätt skönast! xD Jag brukar inte gilla tecknade filmer, det hör liksom till de yngre, och de är så barnsliga, men jag älskar filmer som Ice Age och Madagaskar, för deras humor är till för alla liksom, inte bara barn.


thank god it's fridaymys!

Happ. Idol ikväll då, med andra ord en softiskväll. Me like. Håller stenhårt på underbara Kevin, (kan man göra annat än att älska hans personlighet?) , och sedan Alice. De andra är rätt sköna de med utom Johan som ibland låter lite som ett bräkande får. (Sorry, jag vet killen är i puberteten, men ändå...) Robin E har heller inte gjort något fantastiskt intryck på mig... han är lite tråkig. Det var min lilla analys ;P.
Ha en trevlig kväll vad ni nu än gör!
Läskiga bilden.... ser lite ledsen ut haha.

laddar...

Okej imorgon bitti har jag prov i samB och globalisering. Undrar hur det kommer gå. Jag måste lära mig slappna av, få alltid en sån äcklig provnervositet som alltid följs av blackouter. Gaaah! Focus....

Känner verkligen för lite "innan-julenmys". Heey, ska det vara vinter kan man väl få njuta av en av dess få höjdpunkter?
Lussekatter, glögg och lite romantiska "julfilmer" skulle inte sitta helt fel. Och sedan mysiga människor på det= toppen!

Nej, nu måste jag återgå till nuet och fundera på om jag ska gå på modekväll på söndag eller inte...Måste isf hitta någon snygg outfit till den, shuddiluuu!

God natt sötisar!


cupcakes

Dessa små bedårande godsaker har jag fallit för totalt!


awake but asleep

Har nu lyckats med att gå upp ur min säng. Upp i mörkret och kylan. Jag har fått sömnproblem nu på vintern, eftersom det är mörkt praktiskt taget hela tiden. Det är som om jag drabbats av jet-lag. Stannar hemma från skolan idag och pluggar. Känner mig så extreeeemt trött och håller på att bli utbränd.  Nu blir det frukost iaf... 
Önskar jag vore här...
Istället för i sånt här plöväder...

konstiga förhållanden

"Va e jag bög bara för att jag är flickvän?" Hahahahahaaa herregud.


tv-kväll med desperate housewives

Jag har börjat följa denna serie som jag tycker är jättebra! Perfekt underhållning en tisdagskväll, dagen innan det skriftliga nationella provet i svenska, som ska hålla på i fem timmar. Yeah, you heard me, 5 TIMMAR.

Vilken är eran favorit i Desperate housewives? Jag tror min är Gabrielle. :)

Soo, ha en trevlig kväll på er!

Avocado= en hårförlängare?

Jag vet inte om det kan stämma, men på den senaste tiden har jag utvecklat något sorts beroende av avocados, och samtidigt har jag upptäckt att mitt hår växt ca 3 cm på bara tre veckor, vilket för mig är väldigt mycket. Finns det något samband med avocadoglufsandet?


Håltimme... va ska man göra?!

You Are a Bright Star Soul
Like a shining star, you have no trouble being the center of attention
In fact, you often feel a bit hurt when all eyes aren't on you
You need to be number one in everything, no matter how trivial
And it's this ego that both hurts your confidence and helps you achieve

You're dramatic and a powerhouse of pure energy
You possess a divine quality or uniqueness that's hard to define
A natural performer, it's likely you'll become famous in some circles.
Just learn not to take everyone's reaction to you so personally!

Souls you are most compatible with: Newborn Soul and Prophet Soul
What Kind of Soul Are You?

prestationsångesten har bitit mig

Såg just på Lunds universitet att man bör ha ca 19.27 i meritvärde från gymnasiet för att bli antagen. Jag sitter med 17.24 och känner mig deppig. Måste verkligen få MVG på allt nu, annars är det kört. Goodbye fritid!

Lady Phyllis Sybilla Spencer has spoken

Your Dominant Intelligence is Linguistic Intelligence
You are excellent with words and language. You explain yourself well.
An elegant speaker, you can converse well with anyone on the fly.
You are also good at remembering information and convincing someone of your point of view.
A master of creative phrasing and unique words, you enjoy expanding your vocabulary.

You would make a fantastic poet, journalist, writer, teacher, lawyer, politician, or translator.
What Kind of Intelligence Do You Have?
You Are a Lemon Poppy Seed Muffin
You are smart, sophisticated, and savvy.
You love taking risks, and you are the first to know about new trends.

You are curious about the world and tend to have many interests.
You also are very talented. It sometimes seems like you are good at everything.

You are very social and inclusive. You'll be friends with anyone.
Even though you're very cultured, you're not a snob.
What Kind of Muffin Are You?
You Make a Great First Impression
You can handle almost any social situation with grace, even the tricky ones.
Strangers often find you charming and interesting. You are often remembered fondly.
Even if you're not naturally outgoing, you can make conversation with anyone if you need to.

Whether you were born this way or had to work to get here, you are definitely charismatic.
You're popular and well liked. People definitely look forward to being around you.
Your social connections bring you a full and rich life. You understand how important it is to make a lasting impression.
What Kind of First Impression Do You Make?


Kul att man har så tråkigt.^^

utgång och... städning

Yess mitt herrskap nu ska jag städa. Tänkte att det kanske vore trevligt när mamy kommer hem på söndag att det inte ser ut som det varit tredje världskriget dragit fram. Hehehe jag kan inte påstå att det ser speciellt nice ut nu.^^ Menmen så blir det.
Och weheey i helgen tänker jag mig äntligen ta mig tid till att gå ut! Håller på att snöa in i dessa små hålor. Njet, nu blir det till en av mina tidigare hemstäder, Nyköping. Ska bli sköjsigt, jag är i stort behov av att ha kul.
Får se om jag tar lite bilder med....

So long people!

Barack Hussein Obama, president of the united states of america

Jag och Evelina satt och tittade lite på Filip &Fredriks valvaka. Gick och lade oss halv ett och gick upp klockan fyra för att se slutet och presidentens tal. Det var ett magiskt ögonblick när man såg Barack Obama med sin familj ta emot folkmassans jubel, och jag började nästan gråta när han höll sitt tal om förändring, hopp och möjligheter. (Lite sentimental sådär på morronkvisten.) Det var så underbart alltihopa. Jag tror USA kommer genomgå en positiv förändring, och det är inte en dag försent. Republikanernas politik är för mig lika galen som en jultomte dansandes kring en midsommarstång.
Obamas tal live från Chigago, IL:


vi hade i alla fall tur med vädret...!

Yes, nu kommer uppföljaren till den bästa svenska film som någonsin gjorts (enligt mig och min humor :P) Älska pappan som stressar som en hög höna hela semestern xP. (Klippet är från den första filmen...)

It-väskan vs... it-skorna?

Glöm it-väskan, nu ska man tydligen ha it-skor istället.
Personligen tycker jag det är tråkigt med dessa it.modeller av väskor m.m. -Då har ju så många likadana! är det inte roligare att vara lite egen och sätta egna trender?  Plus att om man ska köpa dyra plagg och assessoarer är det kanske lämpligare att köpa en väska man kan ha i en evighet än ett par skor... Men det finns för fina skor för att låta bli.


solen

Morgon-och kvällssol! det var så fiint :) Synd att det inte syns lika bra på bild...


enjoying the silence

Då var man själv igen då. En hel vecka, jag kommer dö. Måste hindra mig själv från att länsa skafferiet när det blir tråkigt. Mamma drog till jobbet och kommer tillbaka nästa vecka...  Får umgås lite extra med mina vänner och affärsjuridikboken. Krediträtten stal mina hjärnceller, så nu e det kris...igen.
Just nu orkar jag inte riktigt bry mig om det, så jag tänker krypa upp i soffan med en kopp te och titta på Gossip Girl. Perfect.


Lauren Conrad och Leighton Meester

Här ser ni två girlies med stil!



go obama!

Det går väl inte att undkomma USA:s presidentval, och den 4 november smäller det; vem blir den nya presidenten, Barack Obama eller John McCain? Jag hoppas så in i tusan på Obama! Republikanerna har jag aldrig förstått mig på; Hur ska vi kunna gå in och skriva framtiden då de eftersträvar att leva som för 100 år sedan? Va?
Nej,
Obama är USA:s och världens framtid, han är värdig titeln President of the United StatesGO OBAMA!!!


Will you be my american boy?

Känner att jag fastnat i sommarminnena från Spanien, min bästa resa ever! Det slog t o m Egypten!



Sedan har jag en liten fråga. Det stog nyss på skärmen: "För att komma vidare använd mellanmusknappen." Jaha vart sjutton sitter den då?! Craazy...

söstra mi

E:
- Av dig önskar jag mig i julklapp en ny kamera. (Dig= mamma)
-...Och av Miriam önskar jag mig två Bratz.

Jaha två brats var det. Anyone som vill ställa upp ;P (Jag veeet, hon menar dockorna)

hello you significant other!

Höst borde vara en mysig årstid med virvlande färgsprakande löv, brasor och hemmamys. MYS. Ordet mys blir så mycket mer lockande om man är två.
80% (Ja, det har jag räknat ut) av mina tjejvänner har pojkvänner som de älskar.  Vad ska man göra när man inte har någon och får sitta själv och stirra in i brasan och dra ner sig själv i Lake Tragic? Nej. Det är inte menat att jag ska vara ensam. Det är ÖDET. Och så är det med det. Men det vore ju så mysigt att ha någon man kan umgås med, ha roligt med och göra skoj grejer med. 

Life is Life.

vaddå däppt i däsan?

Nu var man förkyld också. Visste att det var farligt att umgås med döförkylda människor, visste det hela tiiiden. Dumma mig.
En sten blev jag i alla fall av med- jag lyckades efter ett tag knåpa ihop en muntlig framställning till svenska nationella. Hoppas den blir bra. Mamma kommer säkert totalsåga det, men va fasiken, jag e iaf relativt nöjd.
Jag blir alltid så sjukt djup och kan utveckla den ena tanken ur en annan tanke ur den tredje tanken som föddes ur den andra tanken och... ja do you get my point? :) hoppas lilla klassen inte blir helt lost när de får höra på mig.^^

Do you like my pluggish-corner? Haha snodde syrrans saccosäck, så grymt nice juh!


Ja, och sedan slogs jag av en hemsk insikt eller vad det nu heter: Tänkte röja bland min familjs skor. Vi är tre pers; jag, mamma och syrran. Detta är skorna vi använder dagligen, och då är alla andra skor och sommarskorna inte ens med. Vaddå freaks?!



RSS 2.0