Heidi Klum

Underbart vacker med denna klänning på Oscarsgalan!
image66

en plats i sooolen

Jo detta skulle i alla fall inte jag inte tacka nej till... skulle du?
Bilder från ett av mina favorithotell; Mövenpick Resort i El Quseir, Egypten.

image63 Okej denna är inte från hotellet, men det är en strand vid Röda havet

image64 Hotellet I love!

image65



ordsoppa i luften

Har skänkt lite av mina gyllene filosoftankar åt det här med telefoner och sms. Det man inte ser mår man inte dåligt av riiight? Men när man skickar iväg ett sms då flyger det lilla meddelandet genom luften till en annan telefon. Eller nått. Och tänk om den du skickar ditt meddelande till har sin lilla telefon avstängd? Stannar då informationen i luften och väntar på att ägaren ska starta sin mobil?
Tänk dig när du är ute och går och har en avstängd mobiltelefon med dig.  Då kanske det dära meddelandet svävar efter dig i luften. Luften måste vara full av ord, bilder och annat grejs som folk skickar till varandra. Skumt.


Parfym

Den här parfymen skulle man vilja ha:
image60 Det är världens dyraste parfym, "Clive Christian Imperial Majesty" och då är det naturligtvis diamant-kristall- och guldflaskan som kostar mest. Jättevacker presentask. Hursomhelst blir den din för 1,54 milj. SEK

Jag har hört att det börjar komma parfymer som ska "väcka gamla minnen till liv". Jättebra idé. Tänk att en kylig och grå vinterdag kunna spraya på sig lite doft av hav, sol och strand eller kanske dofter från en exotisk kryddmarknad någonstans ifrån Indien eller Karibien eller så. Är det inte underbart?
Jag älskar parfymer och har några favoriter som jag gillar mest. Här är två av dem:
image61Hilary Duff's parfym "With love"

image62Och Dior's "Miss Dior Chérie".

        

Knut och ikea

Knut och IKEA. Det är vad människor från andra länder vet om Sverige.

Jepp, mycket intressant... not.

litet test...

Om du är intresserad av mitt lilla test så kan du ju göra det ;P

1. Vilken årstid föredrar du?
a. Vår
b. Sommar
c. Höst
d. Vinter

2. Vilken färg / er tilltalar dig mest?
a. Grön
b. Gul / Rosa
c. Röd
d. Blå / Svart

3. Vilken kontinent gillar du bäst?
a. Europa
b. Mellanamerika
c. Nordamerika
d. Asien

4. Vad föredrar du att göra en fredagskväll?
a. Gå ut och dansa på den nya klubben i närheten
b. Ta en promenad längs stranden i solnedgången
c. Ta nästa flyg till en storstad med puls t.ex. New York
d. Vara hemma och ta det lugnt med en kopp varm choklad, en bra film och kanske sin pojk-/ flickvän

5. Hur skulle du beskriva dig som person?
a. Kreativ, glad, full med ideer. En initiativrik person som alltid har något på gång
b. En partyälskande social figur som sällan tackar nej. Blir lätt uttråkad, men älskar att prova på nya saker
c. Har båda fötterna på jorden och tänker till innan du pratar. Omtyckt av många och alltid snäll så länge det inte går över din personliga gräns då det kan spåra ut.
d. Du är en lugn person till sinnet, ofta glad och positiv. Ibland kan du dock ha dina svackor då du sjunker ner i depression.

6. Vilken är ditt favoritdesignermärke?
a. Lanvin
b. Lacoste
c. Dolce & Gabbana
d. Chanel

Okej här är ditt resultat:

Flest A:
Du skulle passa bra i en liten stad i mellaneuropa, kanske i Italien eller Schweiz där du kan få utlopp för din kreativa sida. Du skulle passa bra som designer, art director, konstnär eller dyl. och samtidigt kunna roa dig på helgerna med dina vänner.

Flest B:
Du skulle passa bäst i södra Europa, Oceanien eller Sydamerika. Du skulle passa bra in som turistguide eller kanske bartender på någon trevlig bar. Du lever på nätterna och tillbringar dagarna på stranden under ett par glassiga solglasögon.

Flest C:
Du är en noggrann och person som älskar att klä upp sig inför olika happenings. Som bäst skulle passa in i en storstad som t. ex New York, Paris eller Sydney. De jobb som passar dig är anställd på ett företag där du hela tiden får nya saker att göra, advokat, eller kanske brottsutredare? På kvällarna går du helst ut och äter på restaurang  tillsammans med dina vänner.

Flest D:
Du är en elegant person som skulle passa in i en stor stad som  t.ex. Stockholm eller Göteborg. På din semester reser du helst till Japan som du tycker är ett mycket intressant land som har allt; maten, kulturen och andra spännande saker att uppleva.
Du skulle passa som reseledare, sjuksköterska, eller företagsledare.



Louboutinskor

Alltså Louboutin måste ha flest snygga skor av alla designers. Titta bara, visst är det så?

image54

image55

image57

image58


När man börjar trycka jointar i läroböckerna

Den blir bra den haha. Ska lära mig den hydrologiska cykeln och guttatin nu. Hjärnan känns mest så här:


Shoppingdag

Yes indeed det är en sådan underbar dag idag. får se vad jag släpar hem. Vill ha ett par vita tygskor... gråa går iofs också bra.

image53Skor från Have2Have

Eves wedding

image46

image47

image48

image49

image52

image50

image51

BRA ELLER?

nja man kanske skulle ta och starta bröllpsfixarfirma...?

Bra idé va? Jag älskar bröllop, det är enligt mig livets höjdpunkt. Drömmen är ett bröllop på Seychellerna eller Curacao. Ca 500 gäster, största och vackraste tårtan, underbaraste klänningen och ett dygn ingen någonsin kommer att glömma. (Positivt). Jag, E., S. och I. tänkte bli bröllpsfixare när vi är färdigutbildade. Very nice va?
Inspiration...
                                                 image34
                                                                 image35 
                                                        image36
                                         image37 
                                                                                                Curacao
                                                    image38
                                                                                    Seychellerna
                                                            image39
                                                                            Seychellerna
                                               image40

slut på det roliga

Tillbaka i skolan och lodar! Yees...

E:"Ska jag ta med torv?"
Jag: " Nä, det tror jag inte"

10-åringar= tinnitus

Jo, det är sant!
Syrran fyllde 10 idag och bjöd hem 10 tjejkompisar. Tårta, muffins, godis och pizza. Herreugud. Jag tänkte att ja men nu är de ändå 10 år gamla, kanske de har blivit lite tystare. MEN det var det värsta asså! Så fort de skulle tävla om något så började de skrika så att fönstren började skälva, seriöst. Tävlingsfreak hela bunten, hm.
När alla gått hem så kändes det konstigt. Plötlsigt var allt så tyst. Nu hör jag ett litet sus i öronen, hoppas det inte stannar =O.  Vet inte om jag någonsin kommer klara av barn. De är så söta när de är tysta, men när de börjar skrika eller tjata så är det bara att ge dem en påse godis. När den är slut och den lilles underläpp återigen börjar darra så är det bara att lägga benen på ryggen.

hjälp?

Såg på en reklamsnutt för en eltandborste som säger åt dig när du borstar för hårt och när det är dags att byta sida.
HERREGUD.
Snacka om att dumförklara människan. Samma sak i bilindustrin. Det finns automatiskt inställda små larm som genast piper då vi åkt mer än en meter i bilen utan bilbälte. Det finns tom. larm som varnar när du kör för nära vägkanten och dyl. Vart är vi på väg? Varje nykter människa med körutbildning kan hålla sig på vägen. Det är bra att klara av att fundera ut saker och ting själv så man håller hjärnfunktionen igång. Faktiskt. Tänk själv för guds skull!!! Jo, jag tror att man själv kan göra sig den lilla ansträngningen att fundera ut när det är dags att byta sida och hur hårt man ska borsta sina tänder. Visst kul för den late, men i dessa tider med miljöförstöring, och andra stora problem så är det sista som behövs människor som inte kan tänka själva.


cupcakes

Blev just gryyyymt sugen på amerikanska cupcakes. Håll med om att de ser läckra ut! och helt underbart söta! Och nä kanske inget för den som bantar... men herregud ät och var glada! =D
 Motto: Mat som ser glad ut gör en glad. Eller?

                                                 

prylsjukan

Aa och då menar jag billig. Inte till utseendet alltså om någon mot förmodan skulle misstolka... Jo jag hittade nämligen en gullig klänning på rea för, håll i er nu, 29 kronor.  Måste vara mitt livs fynd. Det fanns ett exemplar kvar. I min storlek. Ödet, I love you!
 Jaha, och nu har man lov... får se vad jag ska hitta på... på torsdag bär det av till Sthlm, tar med mig min underbara lillasyster. Hon vill nog shoppa :) finns så mycket vårsnyggt i butikerna nu!
Måste bara berätta, såg nyss på Oprah, det var ett par som samlat på sig 68 ton med prylar. 68 ton! det är inte lite det... De fick typ inte plats hemma längre. Knappt ens i sängen. Påminde mig lite om min garderob faktiskt. Måste städa. Nu, innan råttorna börjar gnaga på mina kära ägodelar.
 Ha en bra dag!!!

happy happy!

Jag är glad idag. Solen skiner. Har nya skor. Fick godkänt på matteprovet. Ska träffa tjejerna ikväll.

That made my day. What makes your day?

entering Mount doom

yesyesyes... Idag gäller det- omprovet i MaB! Måste få ett litet G. Annars kommer jag ju inte in på universitet ju!! Är dock säker på att det inte bara är då att jag saknar vissa mattedelar i hjärnan. Det är en hel del som ska göra omprov. Önskar att lärarna var mer organiserade och pedagogiska. Men sådant prioriterar man inte på vår skola. Nehej minsann!

Torsdag
, come save meeee! En lektion då plus att jag och Eve ska åka och köpa skoor och ta en fika på stan. Lovely. Sedan kommer looovet YAAAAY!

Ha en bra dag!

funnyfunny

Kära Sofie
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag avskyr dig. Jag tror jag förstod det senaste förra maj utanför Säffle när jag såg dig förolämpa Djurgårdens förstakedja. Jag är säker på att du är känslig nog att förstå att jag bytt kön. Jag skickar tillbaka soffdynorna, men jag behåller ditt självmordsbrev som ett minne. Du ska även veta att jag berättade i bikten om ett passionerat intresse för möss.
Hälsa din groda Leonard,
Miriam




GÖR SÅ HÄR:

Käre - din partners namn, är du singel ta vem du vill?
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ när jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska även veta att jag ___10___ ___11___.
___12___,
-ditt namn-


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

Blå ? vår romans är slut
Röd ? vår affär är död
Vit ? jag ska gå i kloster
Svart ? jag avskyr dig
Grön ? våra horoskop passar inte ihop
Grå ? du är ett pervo
Gul ? jag går på gatan
Rosa ? dina näsborrar är en förolämpning
Brun ? maffian är ute efter dig
Ingen tröja ? du är en nolla
Annan ? jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari ? den där natten
Februari ? i fjol
Mars ? när din dvärg bet mig
April ? när jag trippade på sesamfrön
Maj ? senaste första maj
Juni ? när du satte bojor på mig
Juli ? när jag kräktes
Augusti ? när jag såg det krympta huvudet
September ? när vi badade nakna
Oktober ? när jag reciterade ?Tomten?
November ? när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor


3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos ? i din lya
Pizza ? i din campingbil
Pasta ? utanför Säffle
Hamburgare ? under bussen
Sallad ? medan du åt enchiladas
Kyckling ? i din garderob
Kebab ? med Knutby-pastorn
Fisk ? i kvinnokläder
Mackor ? på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne ? på mentalsjukhuset
Korv ? i trans
Annat ? med paret Bush



4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul ? stöta på
Röd ? förolämpa
Svart ? ignorera
Blå ? knocka
Lila ? hälla sirap på
Vit ? karva dina initialer i
Grå ? slita kläderna av
Brun ? sätta blodiglar på
Orange ? snöpa
Rosa ? slita tupén av
Barfota ? sitta på
Annat ? driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart ? min bästa vän
Vit ? min far
Grå ? Carl Bildt
Brun ? min pruttkudde
Lila ? min senapsufflé
Röd ? Björne
Blå ? min avocadoplanta
Gul ? min brevvän i Ghana
Orange ? min Carl Larsson-samling
Rosa ? Djurgårdens förstakedja
Inga ? min Ingvar Carlsson-staty
Annat ? den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol ? masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad ? hur dåligt jag mått
Ledsen ? hur trist du är
Uttråkad ? att Jultomten inte finns
Arg ? att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad ? att vi är kusiner
Uppspelt ? att det inte finns någon lösning för
Nervös ? Mellanöstern
Orolig ? att din Honda suger
Apatisk ? att jag har bytt kön
Skamsen ? att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen ? att jag tänder på sopåkare
Överlycklig ? att jag är en klon
Annat ? att Äntligen Hemma är botten



8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit ? din ring
Gul ? dina kärleksbrev
Röd ? din Darth Vader-poster
Svart ? din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön ? bilderna av Halmstad
Orange ? dina löständer
Brun ? din adressbok
Grå ? våra matchande Snobben-haklappar
Lila ? dina gamla lottokuponger
Rosa ? de avklippta tånaglarna
Annan ? dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B ? ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F ? din granne Magnus
G/H ? min oskuld
I/J ? resultaten av blodprovet
K/L ? ditt vänsteröra
M/N ? ditt självmordsbrev
O/P ? mitt förstånd
Q/R ? din mamma
S/T ? din fjärilssamling
U/V/W ? ditt brottsregister
X/Y/Z ? Dennis trikåer
Å/Ä/Ö ? ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B ? alltid ska minnas
C/D ? aldrig ska glömma
E/F ? att jag alltid velat bryta
G/H ? aldrig öppet hånat
I/J ? alltid känt mig smutsig inför
K/L ? ska upplysa skatteverket om
M/N ? att jag berättade i bikten om
O/P ? intervjuas av Aftonbladet om
Q/R ? informerat psykiatern om
S/T ? mår illa när jag tänker på
U/V/W ? alltid ska försöka glömma
X/Y/Z ? klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö ? aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten ? vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk ? ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider ? ett passionerat intresse för möss
Juice ? Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten ? pinsamma utslag
Oboy ? aubergine-fetishism
Whisky ? att sabba andra världskriget
Annat ? att hata Föllinge


12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand ? Varma hälsningar
USA ? Med vänlig hälsning
England ? Lycka till på permissionen
Spanien ? Gå och dränk dig
Kina ? Äcklade hälsningar
Tyskland ? Med lättnad
Japan ? Stick å brinn
Grekland ? Din eviga fiende
Australien ? Hälsa din groda Leonard
Egypten ? Stick nu
Frankrike ? I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj

Inspanat i klädväg...

Har spanat in lite grejjer som jag skulle vilja ha...=)
                                                                 image30
                                        Jacka från French Connection som jag tyckte var underbar, eller?
image31
Armband från Cocoo.se
image32
Gulligt från Juicy Couture
image33
Och väskan från Juicy Couture


jahajahajaha...

Nu sitter man här och väntar på att resten (typ) av klassen ska sluta matten. Läser nämligen inte maC. Waay out of my league!
Istället så funderar jag över vad för en bikini jag ska köpa nästa vecka=P Måste ju börja ladda inför sommaren. Fick värsta sommarlängtan när solen tittade fram imorse under en kvart.image29

(bara) 5 månader kvaaar!!!

Till Calella!!! blir helt lyrisk när jag tänker på det. Det ska verkligen bli en toppensemester... Måste jobba som satan i sommar för jag vill åka till Wiesn i München i september också....=O Jag har hört talas om det och skulle vara skoj att uppleva någonting lite annorlunda... måste bara köpa en sådan där Dirndl först ;P
Nä nu ska jag kolla efter jobb.
Peace out people!

Roligt!

För ett tag sedan så visade Isa mig ett klipp på stekare, (stureplansglidarna) =P
Denna: "...Annars är vi lika stekta som torskarna inne på White Room!" Kom på den själv haha lite gullig va?


soft dag?

Ingen skola idaaag, orkade inte! Jag ska sitta hemma och plugga med min lilla pälskling-en katt. Haha njae palade inte att gå till skolan så jag gör en I-S very nice.

C ya

help me out!

Någon som är bra å matte typ andragradsekvationer, räta linjer och pq-formler?? hjälp mig isf!! *blink* *blink*
Näe nu måste jag sova.
Suss sött allihopa!

so true?

"När en tjej är ute efter ett kort intensivt förhållande vill hon ha choklad, när hon är kär vill hon ha diamanter." Har hört det någonstans....stämmerdet kanske??

konstiga ord i plural...

Har tänkt lite på det där... ibland är grammatiken bra konstig!

Här t.ex...
Fotnot- fotnötter?
Datormus- datormöss?

Så borde det bli logiskt, men haha nej tydligen inte...;P

Dialekt?

Jag och Isa har kommit på en ny dialekt. Tänk Rinkeby-Lidingö. Så ungefär. Så nu ska jag skaffa telefonsvararmeddelande: "Ja, det e Ragnhild. Jag svarhade inte nü men tack för din samthall. Den fülländhade min dähg." Aja. Det blir inte lika bra skrivet, men låter verkligen weird haha.
OMG

RSS 2.0