slödag på jobbet

Inte ofta man bloggar från jobbet, men herregud idag var det inget drag alls. Har softat, och lyssnat på TheVoice hela dagen. Samma låtar på replay hela tiden typ. Lite jobbigt faktiskt. Imorrn blir det Stockholm med mami och Ellie. Får se vad vi hittar på...
Vill ha ledigt nuuuuu! *Suck* aja, har iaf bara dryga två timmar kvar. Ikväll ska jag nörda till det rejält och titta på "American Pie" på Tv haha.

Ha det gött och ta det lunch!

50 år...

Fyller mamma alldeles på onsdag. Tur att man har ett bra tag kvar tills dess. Kommer få världens ålderskris. 20 år är perfekt, sååå två år kvar tills dess. Hehe... Så gammal skulle man vara hela livet. Efter 25 går det utför har jag hört. Nä, måste njuta så länge jag kan av mina ungdomsår. Mamsen verkar ta det lunch iaf. Tur det.

Jobb imorgon, hoppas det inte blir alltför varmt bara, shuulululu!

Shit vad jag saknar Calella och 35an...

Peace,

M.


Nu kan man ta det lunch...

Äntligen har folket utanför chillat ner lite.. Denna årliga marknadstillställning har bara gått för långt. Det börjar nästan bli lite patetiskt. Dyngraka fjortisar som far runt på moppar och raggarbilar (Ehh ja, moppar och raggarbilar). Palla? Nä, lika lite som jag som sitter uppe och glor. Övervåningen går ju inte ens att va på, det är som en bastu. Ska sova där inatt. Mitt rum råkar ligga på övervåningen. Kommer bli en underbar natt. Hej smörklicken i stekpannan?
Ska njuta av min lediga dag imorgon och passa på att sola lite innan det är dags att jobba igen på måndag.

Tjo

Schnuffel, så söt!


jäklar vad det ska grillas

När man väl kommit hem från den första grillkvällen, (Tack J. det var niiice), så är det snart dags för nästa. Det är som om man lever enbart för att grilla på sommaren...
 Jag njuter nu av min sista lediga dag, eller tja sista och sista, på ett par dagar i alla fall. Dags att börja jobba igen, hoppas det regnar. Denna sommar kommer bli skum. När jag kom hem från Spanien kändes det som att sommaren var slut, men jag har vaknat nu. Halva sommarn är ju kvar! Det är mycket jag måste ordna upp, göra och jobba och ja... massa grejjer. Hoppas "turen", eller vad man ska säga är på min sida för en gångs skull.  Vore trevligt.

Grönan? Melden Sie sich bitte hier.... hahaha

låt oss lämna den här ölandet och dra mot nörrland!


summertimes, happy times

Gick upp tidigt, redan klockan 8 för att hinna lapa lite sol, det är underbart ute! Idag ska jag masa mig till S-näs för att träffa lite folk, hemma hos J. som vanligt. När vi går i skolan är jag och E. hennes ständiga inneboende. Sjukt. Jag tror hursomhelst att det kommer bli trevligt. Länge sedan jag såg dem.
Sedan hände en rolig sak när jag jobbade för ett par dagar sedan; helt plötsligt kommer två bilar körande och det är mina två farbröder som jag inte sett på år och dar! Hur  skoj som helst! Den ene är pappa till mina två kusiner och berättade att den äldsta tjejen nu jobbar som personal shopper i London och har en massa kändiskontakter. Så häftigt! Snacka om drömjobbet... Sedan snackade jag lite med min andra farbror om att jag kanske ska praktisera/jobba på exportrådet i Berlin. Han håller nämligen på att hjälpa mig med det. Det vore en enorm möjlighet för mig, eftersom de jobbar internationellt och med företag m.m., så om det kunde fungera så kanske jag håller till i Berlin om 1- 2 år...
Nu ska jag ta och käka lite och fixa lite saker...

Btw, kompisar, är det någon som vill hänga på mig och syrran till Grönan den 16 aug?

Kramkram

ääääntligen!

eller inte... 1h kvar på jobbet.... *suck*

Darth vader+/chewbacca på crack?

Jo, det är jag just nu, eller kanske inte är, men jag låter definitivt så. Den där skumma förkylningen jag fick i Spanien är kvar och har typ utvecklats till nån sorts svalginfektion m. torrhosta. Underbart. Jag ska dessutom jobba 6h idag alldeles själv, och det ska tydligen komma en hel del folk. Hoppas de inte vänder på klacken och springer för livet när de hör mig prata. Bara jag slipper stressa i alla fall.
På mitt jobb behöver jag snacka tyska och engelska en hel del, men grejjen är att jag typ glömt all min engelska! Det är sjukt pinsamt, ordförrådet är bortaaa! Borde åka till GB eller USA eller ta en snabbrecap.
Dessutom är jag olycklig.
Frukosten är slut och jag pallar inte gå köpa ny.

Enjoy the bad times

feberyra

Är sådär lagom trevligt förkyld just nu, och det är inte så kul... Vädret ute är toppen, men jag kan inte njuta av det eftersom solen bara skulle göra allt värre. Så, nu får jag sitta inne och glo medan sommarens kanske bästa dagar passerar utanför fönstret. Tragiskt.  Plus att jag måste jobba imorgon. It sux.

Nu ska jag baka mig en liten kaka som tröst.

M.

Calella- 08: en upplevelse i särklass

Nu är jag tillbaka från det soliga, underbara sköna Calella vid Costa Brava, Spaniens östkust. En medeltemperatur på + 35 grader satt inte helt fel när jag nu blickar ut över ett regnigt, grått och 12- gradigt Sverige.
Ja, vi åkte buss ner till denna lilla ort. Jag säger bara: ALDRIG MER. NEVER. Satt som en död sill hela vägen utan att kunna sova. Benen dog och jag med. Sedan kom vi i alla fall fram och checkade in. Bredde ut oss i rummet. Våra femtioelva par skor tog upp hela hallkorridoren, men det är sådant städerskorna får ta, blink, blink.

Nu sitter jag här och skriver med fetaste jet- lagen, har sovit sammanlagt tre timmar i natt, kom hem 04.00 i morse.  En vanlig dag i Spanien såg nämligen ut ungefär såhär:
09.00: Uppstigning för frukost.
10.00- 13.00: Schtek och bad vid playan.
13.00-14.00: Lunch, (hittade btw bästa kebabstället med riktig kebab!)
14.00-19.00: Sleeeeeping time...
19.00-19.30: Middag
19.30- 23.30: Glo tysk MTV och göra sig i ordning
23.30- 05.00: Nattklubb, oftast på 35an, den bästa!
05.00- 09.00: Sova.
Helt sjukt, men så har våra två veckor varit, förutom en dag vi sov och en annan då vi irrade runt i Barcelona.

Jag och tjejerna träffade alla möjliga människor, och det var superskoj. Ett par dagar hängde vi med ett gäng  helsköna svenskar i från Lund som höll på att resa runt i Europa. Spanjorer såg vi knappt ens röken av, då tyska "Jugendreisen"  typ invaderat stället. Men hursomhelst fanns det överallt sköna människor, fler från Norden är södra Europa, men eyy, nordbor på semester är sköna de med...!




God natt people!

RSS 2.0