Du e så slem!!!

Jag är tillbaka från Norge!
Shohoo. Härligt att komma bort ibland. Nu har man upplevt Norge också. Bodde på ett mysigt hotell precis vid den där berömda backhoppningsbacken Holmenkollen. Snöigt värre, hela Oslo var ett enda vinterparadis. Mycket vacker stad med fina hus- knappt ett enda rött, men däremot stora vita villor. Ja Norge är ett nice land. Synd att det är så kallt.
Jag och syrran fick "Du e så slem!" på hjärnan. Det är tydligen något man säger där. Bör tilläggas att det inte direkt är en komplimang.. :)
xoxo
Mirre

Här ser ni Holmenkollen-backen och husen nedan till vänster är hotellet!

Vad ska du 3000?!

Drar till Oslo imorgon och håller på att paka. Fårse vad man i Oslo göra kan. Norge är våra grannar och jag har pinsamt nog aldrig varit där... har ändå rest runt en del. Det är det bästa som finns ju!!!
Köpte upp mitt presentkort från Sisters och kom hem med en tunika och ett armband. Åkte in till stan med B. och E. bara för att... ganska boring att bara sitta hemma och vänta på bättre tider. =) Aight?

Satt och kollade på klipp från youtube från stockholm live. Alltså de snubbarna är för härliga. Vänder på hela dagen haha. "Din mun säger 3000.....men dina ögon säger.....2000!" HAHAHA.

Ha så kul!
xoxo


vad ska man göra...?

Sitter och försöker lista ut vad jag vill med mitt liv :). Det var tydligen inte det lättaste direkt.... Just nu har jag kollat upp diverse universitetsutbildningar. För att komma vidare i livet så är det alltid bra att veta vad man faktiskt vill göra. Jag har ett par stycken som intresserar mig:

Turismprogrammet
Internationellt samarbete, internat. relationer, statsvetenskap
Journalistik
Juridik
Restaurangmanagerprogrammet
Konstnärligt kandidatprogram i fri konst.

Men det är så svårt, jag är ju intresserad av allt detta. Sedan vill jag ta ett år i Tyskland, Österrike eller Schweiz och jobba där. Det vill jag göra innan jag söker in på universitet, för sedan sitter man ju där med en stor boktrave i famnen unable att göra något annat. Ja, det kräver en funderare. Vissa har ju ett drömyrke sådär, men jag har inte riktigt ett sådant. Har för många olika viljor. :) Ska fundera vidare... man måste ju hitta boende också!

Glad påsk! (igen)
xoxo


påskunderhållning


hemsk påsk

Ja det är fan sant. Värsta helgen på länge. Absolut nada att göra.
Funderar på att flytta, så ska kolla efter lägenheter och så. Man vill ju inte bo under någon annans säng och äta ur deras kylskåp när de sover ;P. Nje ska försöka hitta mitt egna lilla kryp-in om ingen annan vill dela... :P  Det tar faktiskt en jäkla massa energi att pendla till skolan, och dessutom är jag trött på sånt. Har hållt på i tre år nu, så nu får det vara nog!
Ett nytt dödsfall i familjen gör inte saken bättre. Livet: Vart tog du vägen??

GLAD PÅSK BEBISAR!
xoxo
Mirre

fotbollsgrejen är över...

...Och vårt lag kom 4:a. Vi som var hejarklack skrek som tusan och fick typ tinnitus haha. Jaja nästa gång kanske vi inte behöver skrika så mycket i alla fall...

Gosh jag vet inte vad jag ska hitta på på påsklovet nu alltså...panik!? aaaah

Trevlig emodag på er alla! (skärtorsdag idag) ;P

träna pyramid

Dagen börjar bra.. sitter och dreglar (sover) hela bussresan. Kommer fram till skolan. Konstaterar att jag ser exakt ut som Madicken i håret. Ja, vad mer kan m an önska sig?

Idag ska vi träna på vårt spex till fotbollsgrejen. Vi ska bygga pyramidd och shit. My god, undrar hur det går. Så länge jag slipper vara underst är jag glad och nöjd.=) Vi sova hos J och mysa. Herregud. Jag provade kläderna vi ska ha på cheerleadingen igår. Jag säger då det.... Jag ser ut som en som blivit tvångsintagen på rehab. Hoppas alla andra ser likadana ut ;P
Känner på mig att det kommer gå lika bra som för girlsen nedan... =O



godnatt

Ännu en dag... ska plugga lite och sedan sätta mig framför Gossip Girl. Fastnat för den serien. Mamma anlitade mig som tecknare åt hennes forskningsgrejs, Förhoppningsvis får jag lite cash av förläggaren... yes!
För övrigt måste jag packa ihop alla prylar till fotbollscheerleadingen på torsdag. Ska tillbringa natten i S. Kan det bli bättre? Haha. Det kommer bli ett jäkla kaos av alltihopa, men det är nog lite charmigt det med.  Får se... återkommer med rapport ;)
Slumra sött!
xoxo


god morgon god morgon!

Hoppas ni får en bra dag trots vinterns återkomst. Man ser de nyuppsatta sorgsna påskfjädrarna vaja i vinden, alldeles blöta och blir t o m lite ledsen i ögat. Jag som trodde det var vår...
Jaja det är väl inget att deppa ihop för. Snart är det påsklov! Ska se om det finns något skojsigt att hitta på, och sedan kanske jag hakar på mamma och syrran till Oslo. Har rest rätt så mycket men konstigt nog aldrig varit i Norge! Just nu blev jag lite sugen på en resa till Paris, sitta och mysa på något trevligt litet café som serverar en äkta fransk frukost. Vore rätt så härligt.
image86

Molly Malone ;P

 
Vem har inte hört den???

happy st. patrick's day!!!

Just det gott folk!!!!
Shit vad nice det hade varit att mysa på någon irländsk pub och lyssna på irländsk musik just nu! Irländare är verkligen det skönaste folket.
Och kolla vad dom gör med Chicago River idag!
 Alldeles grönt

cheerleading...eller nått liknande

Oh yes! på torsdag är det dags. Fotbollscup och så... vi ska med matchande outfit, (ja de är skitsnygga, lovar) heja på vår klass. Nice nice. Tur att man går i den klassen på skolan som är bäst på fotboll haha.

Solen har tagit semester och jag är sur på att inte Sanna vann Melodifestivalen.

aj?

Mamma hade fått en läskig prryl av någon massös. Mycket läskig. Igår kväll kom hon på den lysande idén att jag ock skulle prova. Att ligga. På en spikmatta. AJ!!!!
Man skulle ligga stilla, helst ca 20 min, men jag låg typ 7 min på den dära prylen. Ryggen blev helt röd och prickig. "Smärtlindrande, avkopplande..." MY ASS! Tortyrredskap....
haha
jaja, nu är det måndag och snart torsdag och tadaaa: cheerleading, yaaay!

jag tar denna

image84

SEMESTERRRRR

image85
Ja valet är svårt, mycket svårt...hm..

god natt

Sussa sött allihopa!

gahhh

Ni vet de där männen i filmer som sitter och läser tidningen medan frugan gnatar på om ditt och datt, tjat, tjat...Mannen är inne i sin egen värld och orkar faktiskt inte höra på fruns eviga tjat?
Jag känner mig som den där mannen. Förstår inte riktigt hur jag orkar bo hemma, det är lite jobbigt när ens mamma hela dagarna tjatar om hur och vad jag ska göra när. Krupp here I come! Jag orkar inte lyssna, det skär i öronen, bokstavligt talat. Visst mamma är underbar, men ibland alltså.... Jag är gammal nog att veta vad jag ska göra och när det ska göras. 


4 dagar in heaven

Är 4 dagar ledig, yaaay! ska försöka ta det så lugnt som möjligt. Idag har jag efter mycket möda hasat iväg till gymmet för att träna och passa på att sola lite. Detta gråa väder gör ju att man ser ut som en fisk. Ska även försöka få en tid hos en kiropraktor, och köpa nya blåa jeans. Jag kan inte påstå att det händer så mycket roligt här just nu. Kanska tomt och tråkigt. Plö. Längtar till sommaren!!!

julen är förbi... snart påsk!

Yes nu är kycking-och ägg invasionen på ingång och sprider färgglada fjädrar omkring sig!
Är det bara jag som delar ut påskpresenter (förutom ägg)?
Man skulle i alla fall kunna önska sig ett sådant här vackert Fabergéägg...
image83 Som hämtat ur en saga...


vattenmeloooon

image79Vattenmelon måste vara den vackraste frukten, eller? Kolla bara!
image80
image81
image82
Allt som har med vattenmelon att göra är toppen!

de rätta besluten är förrädande

Det spelar faktiskt ingen roll. Jag hade en jobbig dag idag. Eve sov över och vi gick upp klockan 5 på morgonen för att hinna med allt. Trött, ögonen sprängs snart. Måste se väldigt läskig ut. Som en psykopat på gränsen till psykbryt. Hela dagen. Hade en lektion på morgonen och sedan lunch/håltimme i 2 ½ timme. Sedan en till lektion för att sedan vänta på bussen i ytterligare 2 ½ timme. Själv dessutom eftersom alla andra läser matte C. Det gick en buss 12.30 hem som jag funderade på att ta. Tro fan att nästa buss går först 15.40!? Hursomhelst så bestämde jag mig för att inte skolka från sista lektionen, eftersom att jag kommer bli tvungen att skippa vissa grejjer nästa vecka. Kanske händer det något viktigt på lektionen i alla fall...
Icke! vi skulle se på en filmsnutt som för övrigt finns på internet och sedan läsa en fucking artikel om Tempelhof flygplatsen. Som grädde på moset fick vi sluta tidigare vilket drygade ut min nätta håltimme med en kvart.
Här beslöt jag mig för att vara duktig och inte skolka från lektionerna p g a min egen lilla trött- och lathet, och ödet slår till mig rakt i ansiktet. Tack, tack för att det förgyller min dag!!!
Detta är fanimej inte den första gången något sådant här händer. Det händer så gott som varje gång jag väljer "de rätta besluten". Undrar om turen vänder om jag blir knarkare och flyttar ut på gatan?!

våren kommer!!!

Sötaste vårkläderna och accessoarerna
 image72Klänning från Asos
image73Väska "Miroir Bag" från Louis Vuitton
image74guldiga ballerinas
image75 Dessa smycken från Frey Wille är så fina!

image76  Perfekta lbdn, också från Asos

image77 Klänning från Justsweet
image78 Körsbärsballerinas från Asos




pinsamt meddelande...

Jag skulle ju bara ringa sjukgymnasten...

"Ja hej, jag ringer för att Vårdcentralen sa att jag skulle ringa hit. Jag har nämligen problem med höften och skulle vilja boka tid så att någon kan kolla på den. Men ähum.. ja....eh.....ööööhhh...hej då!"

LÄMNA NUMMER KANSKE PUCKO!?

morron morron alla!

Måste bara tipsa om en jääättesöt film. Det är den där "P.S I love you". Hur gullig som helst. Satt med en tår i ögat hela biobesöket.
Se den!!!
image71


duntossor

Jag älskar såna hära duntossor, skulle kunna bo i ett par såna, ni vet vilka va?<3 si si...
Eve pratar med Isa om att skjuta tårta på vår kompis. Njae, jag vet inte om det är en bra idé... hm.

hahahaa


Nice låt


mestodilvalen

Eller Melodifestivalen som normalt folk brukar kalla denna grej.  Jag  kollar bara för att se på Björn Gustafsson skutta runt på scenen och fjanta sig. Den killen måste vara Sveriges roligaste asså! så underbar...
Låtarna är heller inget att hurra för. Jag har en favorit som jag tyckte var vacker och det vara den där för ett tag sedan som hette "Empty Room". Jag tror det var Sanna Nielsen som sjöng, men jag vet inte...Alla har ju samma blonda Schlager-svalls-hår :)
Perellis låt var tydligen favorittippad, men jag tyckte den var lite svag, nästan som ett försök till att kopiera Mariah Carey; samma låttitel som hennes kända power-ballad, och samma frisyr och klädstil. Nje.. den gick iaf inte hem hos mig. Hade nog varit bättre om låten hetat "Like a hero", istället för bara "Hero" för att dra ner på plagiat-varningen.
Men men, alla har sin musiksmak :)

God morgon!

På er! Hoppas ni får en bra dag!
image67


RSS 2.0