drinx

Jag blev helt plötsligt grymt sugen på en drink såhär på morgonkvisten...

An aerial photograph of Ocean Point Villas, Providenciales (Provo), Turks and Caicos Islands.Lätt att man ska bo här sedan?!

musica


har du en "odd personality"?

Vi fick en skum uppgift i Eng C, nämligen att berätta för klassen om en annorlunda person man känner eller känner till. Jag säger bara:

God I wish I knew this man!


ensamt lodande på kvällskvisten

Sitter vid datorn (obviously) och degar igen. För trött för att sova, men har iaf gjort läxan i SvB. (Den del jag fattade). Jag borde gå om kursen datorkunskap. Jag hittar varje dag nya grejjer på datorn, men fattar inte vad något är till för. Kan knappt the basics lixom. I morgon väntar veckans längsta dag. Plus att syrran är förkyld, så jag lär väl bli smittad av det med. Yes.
Är glad iaf och det är ju allti bra! Scheisse vad jag inte har något att skriva om, sorry :P

det tyska språket

Barr (reseledaren) när vi åkte genom Tyskland på väg mot Calella:

"Det tyska språket är lite annorlunda, det har något brutalt över sig, lyssna bara på det här:"
"Fjäril. Det heter butterfly på engelska och det lite gulliga ordet papillon på franska. Vet ni vad det heter på tyska? Jo, SCHHHMETTERLING!"
 

Barrs hesa skrikande i mikrofonen väckte förmodligen alla som kunde väckas. God morgon...

"Ja, och sedan har vi kuddkrig, pillowfight på engelska, vet ni vad det heter på tyska? Det heter KISSENSCHHHLACHT!"

Jaaaaha. Okej.



nu börjas det...

Håltimme. Skolhistoriens finaste ord. Bara det att jag råkar ha håltimme alleine. Inte minichips direkt. Resten av klassen sitter och lodar på MA C. Men det är trevligt. Bara jag och datorn typ 1 och ½ timme.

Längtar redan till nästa lov- v. 44. Inte alltför lång tid kvar. Dessutom tänker jag dra iväg nånstans då. Pallar inte sitta hemma och glo som en potatis.
Rätt så olunch att jag måste vara kvar tre timmar extra i skolan idag för att bussarna suger. Men i helgen bär det förmodligen av till Nyköping där E. och jag ska våldgästa B. i hennes nya lägenhet. Vi tänkte fixa en sådan där fin inflyttningskaktus. Annars kanske vi drar ut eller något på lördagskvällen eller nått. Är sjukt festsugen och vill inte att insparken ska bli samma som förra året för min del. (Dvs. ta ut allt en kväll.) Inte lyckat. Nyår (Ja, jag planerar redan för nyår) kommer lätt bli årets helg. Men det är ju en bit kvar. Typ ett halvår...


skum...dag

För det första valde solen att skina för första gången på typ tre veckor, ja, på dagen då skolan började igen. Är det ett tecken?
...Och för det andra är jag galet trött.

Såg på OS en stund idag. En kvinnlig löpare iförd huvudduk och långbyxor från Bahrain vann ett lopp i löpning. Det tyckte jag var jättebra! Jag trodde inte ens kvinnor fick syssla med idrott inom den muslimska världen, men det gjorde i alla fall hon. Hoppas hon kom långt.

Skolstarten kunde ha varit trevligare. Jag kommer liksom starta varje måndagsmorron med affärsjuridik. Hur kul kan det bli? Nice schema liksom...
Jaja, tårta fick man i alla fall. Alltid något.


sista dagen i frihet

Imorgon drar allvaret igång igen. Och jag är jättetrött. Gick upp klockan 7 för att säga hej då till den tyska familjen som jag umgåtts med en hel del. Ska hälsa på dem vid tillfälle i Tyskland. Blir nice. Men nu måste jag förbereda det sista inför morgondagen och försöka hitta lite snygga kläder. Jag måste verkligen organisera min klädbyrå och garderob. Garderoben är full och likaså byrån. Lådbottnarna ramlar bokstavligen ut. Houston I have a problem... Det där med att rensa bort "kläder-man-aldrig-använder" fungerar inte så bra för mig. Man kan ju kanske bära plagget någon gång...eller?
Jag hade världens idé till vad jag kunde haft på mig imorrn, men om vädret är såhär så går det inte alls. Skulle bara se otroligt löjligt ut.

Detta år verkar det i alla fall som om min årliga höst-depression uteblir. Känns faktiskt riktigt bra inför höstterminen. Får se vad jag säger om det om ett par veckor.

summering av sommaren 2008

Kommer ihåg de sista veckorna i skolan, hur E. och jag hoppade högt bara vid tanken på vår planerade semestertrip, och hu vi alla räknade ner dagarna till den 5 juni då vi äntligen blev fria från vardagen och alla måsten. Sedan följde några dagar av stekning; man vill inte se ut som en blobb på semestern heller?! Firade en trevlig midsommar med B. och hennes släktingar, och på kvällen packade vi det sista inför den stundande resan.
 Jag kommer ihåg att vi mitt i natten åkte till norrköping för att ta bussen vidare till Malmö. Känslan av att äntligen vara på väg var obetalbar. Detta hade vi planerat i 2 långa år. Sedan våran mycket skumma reseledare som hette Barr i efternamn och såg även lite ut som ett. Sällskapsresan, säng dig i väggen, busslaster med svenskar på väg! Shit, vad jag hatar att åka buss. Man blir rastlös, tappar kontakten med sina ben och får nackspärr så fort man råkar slumra till. USCH. Sedan vaknade jag typ 22 av en konstig doft och upptäckte att snubben bredvid mig fått för sig att ta sig en eller ja, göra sig en tonfiskmacka. Jag tyckte Berlinresan var too much med allt bussfarande, men herregud denna tog priset.
 Men sedan anlände vi till Spanien och Calella. Blev hyperaktiv och klämde mig ur bussen så fort som möjligt. Tur hade vi med, hotellet var ju jättebra, och havsutsikt fick vi med! Började dra ut alla saker och rummet blev fullt på nolltid. Handfatet blev snabbt en bar, hallen fylldes av våra skor, tror typ vi hade 25 par sammanlagt. Och gud den där äckliga jätteflaskan med Fresasprit var fett äcklig och såg som E.s gullponke E. tyckte: "Vad e detta, duschkräm?" Undrar om städerskorna söp till på den, för vi dumpade den i garderoben innan vi drog. hade vari kul att se. Städerskorna måste haft ett helvete med att städa vårt rum. Golvet var fullt av skor, borden av smink och div. anda grejer, och sängarna hullerombuller, min spec.säng halvvägs ute på balkongen, as I like it.  Det kanske var därför de visade sin ilska gentemot oss genom att sno 50 euro av mig. Bitches.
Sedan följdes två underbara veckor av festande och solande. Kommer även ihåg när vi skulle därifrån och jag dampade på hissen som aldrig kom. Jag blev pissed och bar ner min 20 kg tunga jätteväska ner från 8e våningen under ilsket mumlande. Haha.(Historierna därifrån är så många att de måste tas muntligt. ;P) Bästa semstern ever! Tack tjejer!
Väl hemma igen var det dags att jobba igen, och umgås lite med pappsen. Sedan umgicks jag en del med en supertrevlig tysk familj, och jobbade lite till. Var i Sthlm och einkaufade lite. Imorgon blir det Grönan och sedan börjar skolan på tisdag. Hej hopp så var sommarn slut. Nu börjar nästa episod. PLÖ.

regn regn regn

Nu höll jag på att ställa mig e ny idiotfråga, nämligen varifrån allt vatten kommer som regnar. Men, kan inte allt vatten stanna där det hör hemma, i sjöar och hav??? I alla fall emellanåt...? Vore lite nice med tanke på att det regnat och varit pissväder i flera veckor nu. Sådant väder gör att man saknar Calella och 35an. Var inne och lodade på Google Earth nyss och zoomade in alla nicea places i den underbara lilla staden. Aaaw, det värker i mitt hjärta. Sommarens highlight for sure. Känns som flera år sedan vi var där fast det typ bara var 1 ½ månad sedan. Sedan har jag fortfarande inte hittat titeln på den tyska låten som går typ "yipee yipee yeah" i refrängen och som spelades varje kväll på 35an. Den var årets låt!


Nu får man nöja sig med att höra på TheVoice där alla låtar går på repeat typ hela tiden. *suck*.


På tisdag börjar skolan igen. Vet inte riktigt hur man ska kommentera de faktumet. På ett sätt vill jag inte tillbaka till vardagen, men å andra sidan kan det bli intressant. Jag ska ju börja läsa en massa juridiska ämnen och få MVG i alla ämnen...Pause... NOT. Men man kan ju försöka iaf. Det bästa med skolstarten är lätt skolfotot. I LOOOOVE.

Peace ppl! <3


MTV här, mtv där

Är det bara jag som upptäckt att svenska MTV är totalt värdelöst? När jag var i Spanien och gjorde mig beroende av tysk MTV  märkte jag definitivt skillnaden. Okej, såpor är iman är inte toppenbra program, men när man är riktigt uttråkad kan de lysa upp tillvaron aningens. På tysk MTV sände de såpor som "Charm School", "That's amore", och "Miss Rap Supreme" m.m... Vad kan man se i Sverige? På morgonen kan du se musik. Okej, det är bra. Sedan då? NADA.  Vid midnatt kan du se några avsnitt av "South Park" som jag dessutom inte gillar. Nej, svenska MTV kan inte ha mycket pengar i fickan...

Idiotfrågan:
Jag kom på mig själv att ställa mitt livs mest idiotiska fråga, den handlar om tvätt. Here it comes...:
"Mamma, när man tvättar i 40 grader, är vattnet 40 grader varmt eller 40 grader kallt då?"

Snacka om att mamma blev mållös. Shit vilken dum fråga. Att jag kunnat missa det faktum att vatten fryser till is vid noll grader.

ich hab 'ne Zwiebel auf dem kopf, ich bin ein Döner...

som vanligt... Imorrn blir det Stockholm för hela slanten. Eller slantarna. Får se hur mycket jag har kvar efter hehe, ja det är dags att fylla på med lite sköna höstkläder.

Har haft en toppensommar som förhoppninsvis håller i sig ett tag till.
Denna sång e sjuk...

sommarens glädjestunder

AAAAAH shit jag kan inte trooo det! Världens snyggaste kille kom förbi till mitt jobb idag, dessutom verkar han gilla mig. Helt sjukt, detta är en supergullig kille som kom förbi förra året med. Herregud allt med honom är toppen! Han är sjuuukt snygg, riktigt fräsch! Nu är denna dagen fulländad, jag är superglad!

Sedan förväras inte saker och ting av att jag tjänat 50 kr på att låna ut en annans dator. Haha yezz...


RSS 2.0