favoritlåten

Älskar denna låt, snacka om att föra tankarna tillbaka till sommaren och havet!

cravings!!!


bull

Fresh air my a**!?


mardröm

Jag vill vakna, snälla väck mig från denna mardröm! Denna helg var for sure den värsta i mitt liv, kunde ha dött t o m, thank God att jag sitter här idag.
Jag vill bara hem och aldrig mer gå ut. Känner mig hemskare än Brittan och tjejen i HipHipHora. Seriöst så hemskt känns allt just nu. Pallar inte trycket asså... vill åka hem och regregera mig. PLÖ.


shabby lady

Fy vilken misslyckad helg! Så himla äckligt... men men, nu vet man det iaf; aldrig mer.Never. Jag bara förstör för alla andra och kan typ inte längre visa mig på skolan...vill döööö. Tänk va kul det hade kunnat va och nu är man gross.  Näe usch å bleeee. Det värsta var nog ändå håret.
 Innan.

"Vi har inga problem med alkohol på våran arbetsplats."

Det skedde en olycka i en rysk gruva, och det var på grund av alkoholkonsumtion på arbetet. Här står snubben och säger "Nej, vi har inga problem med alkohol." Checka bakgrunden, så jäkla klockren dude!

weeekend!

YAY! Inspark i övermorron, och det ska bli så jäkla skoj! sedan ska jag också träffa B. som jag inte sett sedan typ våran Spanientrip i början av sommaren. Hon har förhoppningsvis med sig lite smaskigheter i digital form heheheeee...

Men nu till dagens i-lands problem: Skor.  Antigen kan jag köpa ett par stövlar på Nilson, skitsnygga men de har kanske inte den mest svenskväderoptimala sulan. Eller, så kan jag vänta till den 9 okt., och köpa ett par grymma stövlar/ankelboots från Topshop, och ett par snygga stövlar från Scorett, som dessutom har bättre sula, även fast de kanske inte är lika snygga som de från Nilson. GAAAAAH!? Grejjen e att jag behöver skor typ NU, och det är därför svårt att vänta. Samtidigt spar jag in typ 1 å 5 på om jag köper de mest lättillgängliga stövlarna nu. What to do????

Får se hur jag gör på lördag...


wiesn!

Finns det något underbarare än massor av ölglada människor i skumma kläder på en äng? Skulle inte tro det ;P Jag snackar om Wiesn som typ håller på nu i München i Tyskland!
Ska dra dit typ nästa år och ta en dirndl med mig! Män i lederhosen får mig hursomhelst att vika mig dubbel av skratt. (Har skumma minnen från Berlinresan xD) Nä, men dessa var väl söta? särskilt efter att jag nyss fick höra av en "dirndlvan" person att jag skulle passa bra i en:

Vem i helsike kom på detta?:

onödig dag?

Vad har jag åstadkommit denna dag? Lärt mig om fastighetsrätten på affärsjuridiken, och sedan setat med hjärtat i halsgropen hela engelskalektionen och bara väntat på Jennys röst: "Miriam, I wanna hear your presentation." Slapp dock men blir bara mer och mer nervig. Kommer totalt bryta ihop om jag måste köra imorgon. HAHA det kommer bli sköjj...  Sedan var vi tvugna gå till bibblan för att lära sig hur man hittar bland böckerna. Jag menar herregud, stället e pyttelitet. Man frågar vid informationen, det e väl det de har anställda till?!
Nu sitter jag här med knallröda ögon. som brinner eller nått.
Pallar inte trycket asså...

inschpark

Okej tjejer, det blir vi, en hatt och en teqqa!

ensam jul, ingen jul

Satt och tänkte lite på julen (Jag vet, jag borde hålla käften), men jag kommer ihåg då jag var liten och satt i en jättehög med julkort i hallen från släkt och vänner, och jularna var det bästa jag visste med alla släktingar och hela stämningen. (Läs: PAKETEN!)
Nu på senare år efter ett antal händelser har den lilla släkt man har kvar gått bananas eller gått ur tiden, och julen är inte längre någon riktig jul, iaf inte vad den en gång var.
Känns lite tomt måste jag säga. Where's the family? I år blir det mamma, jag och syrran och vi får väl roa oss bäst vi kan.
Hej och hå...


student 2009!

I vår tar vi studenten, my GOD vad kul det kommer bli. Vi var och checkade mössorna i tordax. Beställde ett "Europapaket", då vi även får en abiturientmössa och ett chappeglas som det kommer stå "Misse 2009" på. Nice. Jag var den enda i klassen som beställde "lundmössan" med porrigt rött foder...
Så ser den ut iaf.

Nu e de helg så jag e glaaaad!!! weey

latmasken bet mig!

Just nu sitter två speciella girls typ på konsert och här sitter man i sin ensamhet. Skulle ju bara göra en svenskauppgift, och sedan fastnar man!!! Jag som just börjat plugga affärsjuridik innan en röst skrek: SVENSKAAAN! (Scary, I know ;P).
Såå,men hursomhelst ska jag överge datorn snart för Top Model 10. Undrar vad man skulle ta sig till utan tvn när fritiden blir övermäktig? Hej, problem?^^

Ska passa på att kolla upp olika stipendiesökningsgrejer. Och USA.

kappan <3

Denna kappan fast i svart är helt underbar och dessutom är den MIN! <3

vad heter det?

Vad heter det: "Det är ett tecken på uttorkan". Uttorkat, uttorken? uttorkhet? Vad sjutton säger man?



DÜ HAR TECKEN PÅ ÜTTORKEN??????!

tech-support?

Jag hatar teknik. Seriöst. Jag kan inte vara utan den, men så fort den krånglar blir jag gääälen! Fattar ingenting. Kan inte ens göra en hyfsad PP. När jag började på gymnasiet var jag i alla fall tvungen att lära mig skicka mejl on my own. Har gått en datorkurs, men inte ens den kunde få rätsida på min tekniskt efterblivna del av hjärnan. Some ppl never learn...

Jag har i alla fall vaknat ur min dvala igen. Efter lunch igår hände en jätteläskig grej. Det var som om någon tröck på off-knappen. Jag blev helt väck i huvudet och allt kändes som insvept i en dimma. Har aldrig varit med om något liknande, det var som om jag sov fast ändå inte. Skitscary!

skolfoto imorrn!

Yes, då var det dags igen... Älskar skolfoto, fast bara då man får sitta ner på första parkett liksom. Annars syns man ju inte...? Brukar krypa ihop och göra mig liten när fotografen ska välja ut platser åt oss. Tyvärr går det många korta i min klass. Tur att man bara är 1, 65. Har fått sitta i ettan och tvåan, så det borde vara samma i år. Önskar dock att Svenskt Skolfoto hade låtit bli att peta funktionen "retuschering".
Aja.
Nästa eller är det näst nästa??? helg är det INSPAAARK!!! gonna be craaaazy!

Nu blir det Top Model med lil sis!

top model 10!!!

YAAAAY! Top Model har börjat igen, helt underbart! Ikväll blir det häckande framför tvn med min nya favorit i chokladjungeln. Det är typ mörk choklad med ingefära-citronsmak. Suuupergod!


bannlys fjortissminkningen!

Varför ska vissa fjortisar envisas med att sminka sig fast de inte kan?
Igår såg jag två tjejer som gjort ett försök med att måla rouge på kinderna. Resultatet blev två starkt mörkrosa streck tvärs över hela kinden . Såg helt sjukt ut. Vissa andra målar med kajalen så det ser ut som de spillt bläck i ögonen... HUR svårt kan det vara på en skala?

Om man inte kan sminka sig bör man kanske för andras skull låta bli. :P



Höstskor

Det är nästan lika svårt med höstskor som vinterskor. Skillnaden är att det knappt existerar snygga vinterskor medan det finns ett helt hav av snygga höstskor. Vilka ska man köpa?  Jag hade tänkt mig ett par svarta stövlar med klack så man inte ser ut som ett mumintroll med vinterjackan. (Älskar iofs Mumintrollen). Har redan ett par låga svarta stövlar från LaRedoute och ett par mörkbruna från Gant, men som sagt var lite höjd skulle inte sitta fel...
Vad man iaf kan önska sig:
Ankelboots från Fendi Stövlar, Jimmy Choo Snyggingar från Marc Jacobs Okej jag har ingen aning om var tusan jag hittade dessa sista underbara skor, men var tvungen att ha med dem! De andra hittar du på net-a-porter.com.

Mandarinsyster?

E. Igår: "Mimmieftermatenpådindatorkanviselitellmansanshii?"
Jag: WHAAAT?
E: Kaan vi se på litell man sanshii?
Jag kollar bedjande på mamma som förstår att syrran försöker sig på att tala engelska.
M: Hon vill kolla på Little miss sunshine på din dator.

JAHA.

...

Tänk att ibland hänger man i en silkestunn tråd med näsan nedåt.

språkreseproblem

Jag har tänkt att dra iväg på en språkresa i ungefär 8 veckor efter studenten, men herregud vart ska man åka? Det kan ju vara bra att veta vart man ska när man ska skriva stipendieansökningar. "Hej! Jag hade tänkt dra iväg på språkresa nånstans, och behöver 30.000 kr av er...????"  Nej, måste faktiskt veta vart jag ska... Här är mina alternativ som alla verkar underbara:

- München, De
- Brisbane, Aus
- Auckland, NZ
- LA, Redondo Beach, CA, USA

Det skummaste är att kursen i München är billigast. Antagligen ingår inte flygbiljettern... :)
Bilder i ordning vänster till höger: Brisbane, München, Auckland, Los Angeles och Redondo Beach. (Sunset beach-varning på sista bilden!)

xioccolata

Älskar choklad och speciellt nu....  Milka är min favorit, men de är tyvärr sällsynta i Sverige...
Milkas sp. edition inför OS:



Man kan inte annat än att älska choklad!                                             


en planlös weekend

Igår var det nollning då vi treor välkomnade ettorna till vår skola. Underbar känsla att få knäcka ägg i huvudet på någon och vara glad medan man gör det. Sedan drog jag och ett par andra hem till J. och käkade pizza, snackade massa bull och kollade på film. (Innan vi kom till ro framför filmen hann tjejerna braka sängen. Jag satt med ryggen mot och knappade på datorn då helt plötsligt BRAAAK! Girlsen försvann ner i ett hål, och hela sängen kapsejsade. Hilarious först men sedan tyckte jag lite synd om J. Hoppas det löser sig och att du får hjälp av en riktig mänska som kan laga grejjer! Sedan i tumultet kommer J. åt dvd-spelaren som placerats ovanpå tvn och jag ser den glida ner utan att kunna ta mig dit bort. "NEEEJ!" skriker jag och dvd-spelaren försvinner ner bakom tvn med en smäll. I. och J. lyckas laga sängen och vi förbereder oss för att titta på filmen. Sängen håller ungefär fem sekunder. BRAAAK! igen. Det värsta var att skummisens föräldrar låg och försökte slagga på övervåningen. De måste allvarligt ha trott att någon försökte bryta sig in, men konstigt nog sa de inget om den saken. Vi gav upp och satte oss på golvet och tittade på film. Världens sämsta film. Allvarligt, den var inte bra någonstans. Se inte "Date Movie"!)
E. åt kebabpizza till frulle. Hur pallar man halv åtta på morronen? Snacka om LUNCH!

Och vad man ska hitta på i helgen? Ingen aning, och det skrämmer mig. Jag brukar vara bra på att planera helger, men jag har inte orkat just denna. Det blir väl träna och plugga i guess... äta jordgubbar och titta på tv. Eller dra till Sthlm...?

drömhuset



Man kan ju alltid drömma...

RSS 2.0