begravning- sorgestund?

Nähe, inte på min inte!!! Jag vill att min begravning ska bli annorlunda. Jagska begravas i en svart typ brudklänning i en vit kista och sedan bäras in av 4 pers längs gången. I bakgrunden ska Darth-Vader-entrymusiken spelas. Sedan vill jag att det ska stå " I'll be back" på min gravsten som ska vara rosa. Very nice.
Lite tidigt att planera sin begravning? Nääää, jag har planerat mitt bröllop också....

18-års träff

Drar med några hem imorgon och vi ska ha en mysig liten kväll tillsammans (har jag bestämt iaf), haha. Lite grilla, lite ROSA champagne, lite sol, lite nice. Det här blir nog bra. Hoppas bara det inte spöregnar. Theeen blir det inte lika mysigt.

Just ja! Jag måste få tag på filmen "Vi hade i alla fall tur med vädret"! Är inte det världens bästa film??? Det är sådana saker som sätter guldkant på sommaren, kolla bara:



Tromber och solsting

Idag hade vi en sådan där dundermysig friidrottsdag med skolan. Haha våran klass kom på plats 9 av 11. Jag som trodde att våran klass var sportnördsklassen, HELLO???
Varmt och skönt var det i alla fall, solen sken hela dagen, och jag gick 3 kilometer plus att jag kastade kula typ 3 meter. Sedan hände en jätteskum grej. Jag satt och kollade på höjdhoppet vid kanten av banan, och helt plötsligt startad en värmetromb mitt framför mig som växte sig större och drog iväg med bra fart över banan och sanden yrde. En ICApåse blev dess offer och flög iväg upp i luften och typ ut i rymden. Jag har aldrig sett nått sånt här på riktigt, så jag blev rädd när den startade mitt in my face liksom...
När jag kom hem lade jag mig och lapade lite sol innan min näsa börjde se ut som Rudolfs, så då gick jag in.  Fick en skum feeling och lade mig på sängen. PFOOOOSCH, väck. Måste ha fått värmeslag eller solsting eller nått. Kände mig som en banan. Sedan ser jag tydligen ut som en känguru när jag springer. Tack för upplysningen, J.!

ESC

Bäst på hela kvällen!!! Vad som helst kan  hända när Björn är i direktsändning, snacka om att förgylla kvällen!!!


Annars då?

Rysslands bidrag var  verkligen ingen höjdare...  hade hoppats mer på Ukraina, men framförallt på Charlotte.  Man kan väl konstatera att folk runt om  i Europa saknar musiksmak. I Tyskland råder tydligen även tondövhet.

Det sämsta  är kompisröstningen; man röstar på grannländerna även fast deras bidrag kanske suger.  Tacka vet jag Malta och Schweiz som hoppade över den delen...

23 maj, S. bday!!!

GRATTIS hun!

Idag käkade vi på en grekisk restaurang, solade tog det lugnt och ja... så. 
Fick reda på att jag får MVG- i delbetyg på Europakunskapen. Fick VG- förra året, så med andra ord måste jag få MVG i trean för att få MVG i kursbetyg, men men...

Ett problem har dykt upp som ett svart moln.
  Vad ska man ha på sig på studentfest?? :O Det är inte jag som tar studenten, men man vill ju ha något fräscht ändå. Alla mina finare klänningar är typ mörkblå, svarta eller mörklila/svarta= VINTERFÄRGER!!! Får se hur ma på bästa vis löser detta...
GRATTIS Sofieee! (IGEN)
image112



ekonomistrul

Jag blir gaaalen!!! min oförmåga att ha koll på räkningar, priser och annat lagom kul grejs stiger mig över huvudet. Igår skickade vårt resebolag ut en ny inbetalningsblankett med en bifogad lapp där det stog att "Tyvärr måste vi med tanke på den kraftiga bensinprisstigningen höja resans pris med 150 kronor."
TACK för den... Hur blir det nu?? ingenting tycks stämma, och jag blir vansinnig... Om jag inte fixar detta måste jag ringa vår resebyrå och fråga hur de tänkt. Pinsamt bara om det är så att det bara är världens minsta grej som jag missat... :O. Ska kolla igenom papprena nu...börjar bli dax att paya in. Önskar någon annan var inbetalningsansvarig. Men men... vi ska iaf snart åka! Längtar ihjäl mig, vi kommer ha såååå kul i Spanien!

Hursomhäst så hade vi nationella proven i engelska, hör- och läsförståelse. Hatar NP innerligt, speciellt hörförståelsen. Jag fattar precis vad de snackar om, men inte fan kan man analysera det som nyss sagts på fem sekunder och skriva svar på världens weirdaste fråga????! GAAAH imorgon har vi hörförståelse, NP i tyska...

Goodbye sweet world, goodbye!


köpsug

Jag kom hem från stan med världens lilla minsta chokladfonduegryta. I mean it. Hej romantisk kväll för två; typ 10 cm i diameter...
Men mysigt, vi får dippa en i taget ;P Köpte på mig en bh, snoddar i svart, guld och silver, plus två snack- wraps från donken. Jag vill shoppa meeera! Snacka om att kortet kommer att glöda efter sommaren... Inte bra för ekonomiiiin. Men eyyy, kläder och smink mm är väl mer behövligt än några metallbitar och papperstygslappar?
Aber nein. So ist es nicht.

Undrar vad jag skulle göra utan donken...men nu har de jävlarna höjt priserna!!! arrrrgh!

Nu ska jag äntligen få se GG på tv igen, 20.00, kanal5 oh yeahhh.

för mycket fritid

You Should Drive a Ferrari
Sleek and sexy, style has a lot of importance in your life. And you'll pay a lot to look good!
What Sports Car Should You Drive?
Your Love Style is Ludus
You like to think of love as the ultimate game
And you love to play... even if it means lying a little
You're a bit afraid to be close, and you don't get too attached
A serial dater, you tend to date a few people at once
And it's all good, until one of your sweeties finds out!
What's Your Love Style?
Your Dominant Intelligence is Interpersonal Intelligence
You shine in your ability to relate to and understand others.
Good at seeing others' points of view, you get how people think and feel.
You have an uncanny ability to sense true feelings, intentions, and motivations.
A natural born leader, you are great at teaching and mediating conflict.

You would make a good counselor, salesperson, politician, or business person.
What Kind of Intelligence Do You Have?
Your Famous Movie Kiss is from Romeo + Juliet
"Has my heart loved 'till now? Forswear it, sight! For I never saw a true beauty 'till this night."
What Famous Movie Kiss Are You?

It's raining isberg!!!

Shiiiizez! det haglar som tuuusan ute! helt sjukt.
Hursomhäst... idag bär det av inåt staden igen för lite shopping. Ska leta efter en chokladfonduegryta så man kan doppa jordgubbar däri. Yummie! Sedan ska jag antagligen köpa en söt kläning från GinaTricot också... en vit fräsch till sommarens fester. :D yess, för det är klart man ska ut och festa när man sedan fylt 18 och allt!
Fetaste
blixten alldeles nyss! Är det bara jag som älskar åskväder? Hörde lite skrikande ppl i närheten :P...

När man är inne iaf.

omgoooosh

GOSSIP GIRL ÄR TILLBAKAAAA!!! ska bänka mig framför tvn.... älska! <3 tomorrow..
image111

Natti natti sweethearts!


Berlinresan-08 happy days!




Jaaa... nu är man hemma från Berlin då. Känns lite konstigt. Vi hade grymt kul! Det jobbiga var buss- och båtresan. MÖÖÖÖ.... men vi såg en massa och upplevde ännu mer. Kvällarna var bäst. La upp lite bilder här. Brandenburger Tor (2a bilden) trodde jag skulle vara mycket större än vad det var i verkligheten. Tunnelbanenätet var det värsta jag varit med om, och resans avslut med frukost på OKQ8s golv när vi var som skabbigast, var kanske inte superbra, men det var definitivt resten av äventyret! Lite brun blev man också, eftersom det var värmebölja då vi var där. Kommer hem till ett regnigt Sverige där det typ varit vinterväder. Fetaste solsemestern asså! I lördags när vi kom hem var jag extremtrött.. som i trans. Har seriöst aldrig varit så läskigt utmattad i hela mitt liv!
Gick och la mig, sedan kom mamma och sa att "om jag sov nu skulle jag aldrig kunna sova sedan på kvällen." Fuck that liksom. Hursomhelst stapplade jag ner för trappan, fortfarande halvsovandes och kom ner. "Vart eee alla? Hallåååå?!" Mamma: " De har åkt tillbaka till S." Jaha. Naturligtvis, så var det. Dunsade ner i soffan och hamnade i lätt koma. Helt väck.! Scaaaaary! Men festande, 30 000 steg per dag, plus krångligt resande i flera dygn sätter sina spår...
ÅK TILL BERLIN!!!

excited

OH MY GOD. Imorgon bär det av. Mot Berlin för framtiden!!! Kan inte fatta det riktigt, helt otaggad. Hoppas de inte mosar min väska i lastutrymmet...då JÄÄÄÄVLAR ska de få se på andra bullar!

Utan missöden kan det nog bli en underbar resa!

I'll be back nxt helg med uppdateringar om veckan! kanske även en och annan bild...

Pfiaddi Lieblings!

18 år!!!

27:e maj= bästa dagen på hela året.
Frågan är vad man ska hitta på då... jag måste göra något. Mamy hotar med att fixa något åt mig om jag själv inte fixar något. Men jag vill göra så mycket, fast inte med alla på en gång...jag klarar inte riktigt av det. Funderar på att nu först iaf ha något litet, får se vad....18 år är ju en ålder värd att fira! Champagne ska jag ha iaf.. och en ståtlig tårta.
image103image104

hon drog den högsta vinsten!

Stackars J. ! Först ska hon sitta med mig på bussen till Berlin, sedan ska vi dela hytt på båten. Sedan ska vi gå i samma grupp på stadsvandringen i Berlin. Plus att vi ska dela hotellrum HELA VECKAN! omg....too sick to be true.
Men vi ska iaf göra stan osäker. Jag har ju (snart) chokladharen! Nationella provet imorgon i tadaaaam: tyska. Schweinigt med panik man har nu då.... sitter t. o. m. inne på msn och lodar (idag igen). Dessutom har jag inget vettigt att skriva här, så jag borde lägga av.

Ska se Top Model istället. Naturligtvis med mitt te.

god natt  y'all!

faktum är att det är sant...

You Should Have Been Born Under:
You've got a ton of energy - and need plenty of room to roam.
You tend to follow your whims, and it's hard for you to stick to one thing.
Specific jobs, loves, and friends are always changing and never a part of your life for long.
Very intuitive, you tend to know what people are thinking before they say a word.

You are most compatible with a Dog or Tiger.
What Year Should You Have Been Born Under?

JAG ÄR FÖDD UNDER HÄSTENS ÅR!

chokladharen och jag

Den är min nu..... ska bara hämta den först. Jag pratar om J.s enomra chokladhare hon skulle ge mig. Lätt att man ska sitta och knapra på hen halvmeters chokladrabbit på bussen där halva skolan sitter. Lätt. Shit, snacka om weirda blickar. Haha.
Idag ska jag sola, träna, PLUGGA, handla diverse prylar jag behöver och relaxa.  NICE.


" Det är du, jag och en Anthon Berg!"
  Precis C., precis. :D

Latmasken bet mig.

insåg att morgondagen inte skulle ge mig något annat än huvudvärk och svält, så jag bestämde mig klokt nog för att jobba hemma istället. Skolker? Nej, faktiskt inte. har en och en halv lektion imorrn och galet mycket håltimmar så NJET.

Måste skriva en packlista, packa, tvätta, handla, plugga och SOLA.  Eyy, hur kul är det att vara blek svenne? Not top notch om man säger så ;P.

Sååå, nu måste jag masa mig härifrån.

Peace.


goodbye sweet world, goodbye!

Ska äntligen dra nått gammalt över mig och sova. Jag som inte ens klarar att gå upp klockan åtta. Hur ska det gå när jag är tvungen att gå upp kloclan tjugo över fem imorgon? HUM. Sova var ordet.

Godnatt alla!
xoxo
M.

söndagen

Då har gästerna åkt hem och allt är som vanligt igen. Borde plugga, men fastnade vid msn... happ. Ville sola men solen gick i moln. Deppiga jag. Nä nu ska jag hitta på någe. Ha det!


klockrent...



Som taget ur typ Ice Age eller nått!

jobbigt

Jaha och nu kanske man blir tvungen att cykla 40 min. i väntat regn för att snacka med jobbchefen. Maaaah!


smarting it up!

Nu har jag hållt på med den jädrans geografiuppgiften hela dagen, bråkat med familjen och sett på Talang 2008. Toppendag med andra ord. Nä haha!
I alla fall. Jag kom på värsta smarta analyserna till min slutuppgift, och det är ju bra eftersom hela betyget hänger på den. Hoppas bara att någon fattar dem. Har även konstaterat att min arbetsgivare måste ha den mest osannolika humorn ever. I mean it...
Mamma ville veta hur jag tänkt att fira min 18- årsdag. Jag vet faktiskt inte ens själv hur jag tänkt mig det hela... BBQ come-together i  ett  vingligt partytält på tomten, en lång klubbnatt eller vaaaa? Måste bestämma mig. Den 27 maj är snart här.

Trodde jag fyllde nästa år, så tokigt det kan bli.

God Natt bebisar!

långheeeelg!

Känns som lov! Underbart... Valborg var en mycket skum kväll. Jag och tjejerna drog till Uppsala för att se lite folk. Många lite... udda människor ute och drog runt. Polisen sprang runt som yra höns och visste inte var de skulle börja. Efter en halvtimmas bilfärd som en sill och med nackspärr som påföljd, hamnade vi i Tierps lilla kommun (Är det bara jag som fått för mig att Tierp ligger långt åt helskotta norr ut???)och slagga hos I. På hemvägen flöt allt på bra. Ända till E. Där var E. och jag tvugna att vänta på bussen i tre timmar och lodade på donken. Allt annat var ju sängt. Inte bra. Där satt vi och såg allmänt gross ut; Hej gomorron efter festen?! Dessutom hade vi typ sovit tre timmar natten innan. Vi såg inte ens majbrasan, men eyy jag såg fackeltåget iaf!
Nu måste jag plugga.... imorrn ska jag med L. och kolla efter en klänning till hennes student, och sedan ska vi till jobbet för att diskutera jobbtider, lön m.m...Jag måste baka en liten tårta till daddy som fyller år imorrn! Plus att det kommer besök hit imorrn e.m. Mycket att göra nu...
xoxo
M.

RSS 2.0