Mot Västkusten!

Idag fyllde mamma år, så vi käkade middag på en restaurang med god mat. Jag åt en god svärdfisk med buffétillbehör. Yummie!
Imorgon klockan 07.00 bär det av i bil ner till Västkusten för vår släktträffsweekend. Ska bli spännande och träffa familjen och folk från alla möjliga grenar av släkten som jag kanske aldrig träffat förut. Hursomhäst ska det bli skoj (-bilresan).

Jag är tillbaka på söndag, hörs då! Ha en finfin helg sötnosar! <3



Bryssel i maj 2009


"Inte IGEN Christer!!!"

Så jävla sjukt klipp^^! Lite normalt i början men efter hälften SPÅRAR det! Så himla underbart kul!


Line of Oslo

Har inhandlat denna underbara tunika från Line Of Oslo! Så himla gullig den vart på mig! Jag provade även en söt klänning ifrån samma kollektion, men mina boobies var lite stora i den, så det såg mer ut som en konstig korsning mellan en minibikini och ett nattlinne på mig. Inte så lyckat, så den fick inte följa med mig hem.



kvällskäk

Har just fixat till lite plockmat, och upptäckte tortellini med mozzarella-och tomatfyllning! Dom var goooda! Till det blev det smörstekta kantastrullisar, fetaost, random grönsaker, limesås och någon grillad fisk. Hehe ja, jo jag vet, fisken ser verkligen död ut på denna bild, men men... Sedan hittade jag en lila paprika! Men den smakade som en besk grön en, så det var inte lika kul som den såg ut.

 

konstiga frågor man får på jobbet

Lyssna bara på de här.  Man undrar vart folks IQ tagit vägen... semester eller?! (Båda frågorna är ställda helt seriöst.) (!)

"Har ni några kakor eller bullar som inte innehåller mjöl?" - Nej, för våra kakor innehåller superklister som gör att de överhuvudtaget har en konsistens...

"Det var lite jobbigt att komma iland från denna brygga, kan ni kanske kan laga den?" (Pekar på kartan på en brygga i andra änden av Södermanland.)
- Ööö, hej, vi äger inte Södermanland, men vi kan ju höra med markägaren, eller kanske Reinfeldt?"

Hur f*n tänker folk egentligen?
Man kan bara le och svara något vänligt.

fisk

Idag är jag helt alone på jobbet. Känns lite läskigt med tanke på att det är som bäddat för katastrofer ska inträffa. Kanoterna är nästan alla uppbokade och jag håller tummarna för att jag gör allt rätt här och att ingen blir arg i ögat på mig. Ni vet ju hur det kan vara med mig och siffror. Hehe, det ska nog gå bra, och å andra sidan är det ju chill att vara själv på jobbet och bara sola och käka Ben och Jerry i lugn och ro emellanåt då det blir lite folktomt.
Å, jag ser fram emot fredag, då vi packar vår lilla bil och beger oss ner till en ö i Västkusten där vi ska på en huge släktträff! Åker hem med buss(!) på söndag och kommer vara lagom pigg på jobbet på måndag.
Sedan längtar jag tills jag kan åka ner till Linköping och besöka C. som jag inte träffat på TRE freakin' år! Jaja, nu får jag återgå till jobbet och alla kaffebesatta människor!

Ha en superdag!

Svininfluensan

Har suttit och tänkt lite... igen, angående svininfluensan. Sådana här världsomspännande epidemier kan skörda fler offer än man tror. Inte minst på det sätt som man tror ska kunna rädda mängder med människor; med massvaccinering. För det första: Hur vet man att vaccinet fungerar? Det är inte tillräckligt prövat för att jag iaf skulle våga testa det. För det andra: kan det vara rikitigt farligt om terrorister tillsätter något skit i vaccinet som sedan ges till människor över hela världen! Det skulle katastrof gånger 1000!

Jag tror personligen att stora epidemier som pesten, H5N1, svininfluensan m.fl. är ett naturligt sätt att hålla nere befolkningsmängden. Det låter och ÄR hemskat, men å andra sidan; Vi börjar bli skadligt många på denna lilla planet, och det kan inte bo hur många som helst här som ska gnaga på resurserna.

Vad ska man göra? Hålla sig undan förkylda männiksor och tvätta händerna. Mer vågar iaf inte jag göra förens vaccinet är ordentligt beprövat och man vet att det fungerar.


marknad och flum

Hehe idag var jag på marknad med Bea, Simon och Eve. Hatar marknader egentligen, eller denna iaf. Åkte lite Virvelvind, såg lite Kevin Borg och åt lite godis- som vanligt med andra ord. Fick syn på en underbar klänning, se nedan. Speciellt passformen över boobiesarna; Me likey! Syrran hade tydligen köpt en signerad Kevin Borg-tee. Herregud. Och CHEESE vad fjortizzar som kryper ut ur sina hålor under marknadshelgen! helt sjukt!
Imorrn e det jobb 09-15, weey!


pinsamt på bion

Haha, jag måste erkänna att vår biostund blev en pinsam händelse. Vi hade platserna 146 och 147 på rad 8. Mhm, jag går upp till rad 8 för att upptäcka att neee, här sitter inte vi, vi måste in på andra sidan. Sagt och gjort. Kommer halvvägs, resten av raden är barrikderad av svennefamiljer. "Asså, de måste ha tagit våra platser!" Sura sätter vi oss ner bredvid. Då kommer nästa gäng svennefamilia på 12 pers. "Öh, det där e våra platser!" Surig mamy tittar på oss. Jaha. Eve ställer sig upp. "Om alla kan flytta på er ett steg!?" Till raden med folk som uppenbarligen tagit våra platser. Ingen rör en fena. Kvinnan närmast Eve låtsas inte förstå svenska eller något. Hon ser ut som en fågelholk. Eve upprepar sig minst tre gånger innan kvinnan bakom mig irriterat fräser "Jamen det e väl bara att räkna platserna! 2, 4 6.... ja ni ska sitta DÄR!" och pekar på de 2 tomma platserna längst ut på samma rad; de jag bestämt hävdat INTE var våra platser. Vi tränger oss förbi raden med folk som Eve nyss skrikit på och sätter oss tyst ner på åra platser. Good job. Skönt när de släckte lyset.
Filmen var bra, förutom det att vi båda missat Fenixordern, filmen innan Halvblodsprinsen. Det blev lite ?-känsla ibland, men nästa will be the last, så den måste man se!
Jag kommer ihåg i mellanstadiet när man var helt nördigt Harry Potter-fixerad. Jag var med (eller ja, mamma) i en bokklubb, så jag fick alltid den senaste Harry-boken dagen innan den släpptes i affärerna. Gissa vem som satt först i klassrummet på morgonen och läste Harry Potter? JAG. Haha!

bio ikväll!

Förhoppningsvis finns det biljetter kvar till Harry Potter! Man vet ju aldrig... annars så har jag beställt hem ett nytt kort och ska nu söka bostad i Lund, vilket säkert är helt omöjligt, men om man inte försöker är det ju 0% chans att få tag i något. Malmö skulle ju trots allt också fungera... får se! Shohooo får se om det blir några bilder på oss från ikväll!


Toodels så länge! <3

Sjuka prylar?

Ja, det verkar det finnas gott om! Ta bara en titt på dessa:

Förkyld? Inga problem- vi har lösningen!


Sömnig på T-bananen?  Pappaledig?

misslyckat bakförsök nr.2?

Då var det dags för mig att sätta min bakningshjärnceller i arbete. Ska försöka mig på en citron-marängtårta till caféet jag bl.a jobbar på. Det ska bli spännande. Har redan fuckat upp en glasyr till en morotstårta. Hur ska nu detta gå kan man ju då undra... Måste erkänna att jag är lite rädd.

Imorgon blir det sovmorgon! Sedan bär det av till banken för att snacka med någon där vad fan som hänt med mitt kort. Lite jobbigt att pengarna sitter fast där utom räckhåll. Jag lovar att någon spärrat mitt kort eller något med flit... Aja, det ska fixas imorgon, och sedan bär det av till stan för att se på bio med Evelina! Ska se om det finns några biljetter kvar till Harry Potta.

Nu ska här bakas. Mohahahahaaa!

60 frågor till mig

Hehe, snodde frågorna från Isas blogg (http://www.isaa.blogg.se/) Okej, here we go!:

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Mamma.
3. Hur lång är du? 1,65 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Oj, det kommer jag inte ihåg...
5. Vem ringde du senast? En kund på jobbet.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha, "Jag kommer hem ikväll." Till mamma.
7. Vad är dagens planer? Söka utbildningar, skicka mejl, sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, för det e så enkelt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? De är skilda, pappa är särbo lr vad det nu kallas.
10. När såg du senast din mamma? Jag ser henne nu t.o.m.
11. Vilken ögonfärg har du? Grön, melerade.
12. När vaknade du idag? 07.30 av en JÄVLA fågel.
13. Har du någon gång hittat en katt? Skojar du? Jag har bott med katt i 19 år!
14. Vilken är din favoritplats? Min favoritplats? Jag måste nog säga Calella, Spanien. Men bara om jag är där med mina underbara vänner!
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj, för många... Flen kanske? Skokartongs"stad". Blä.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jobbandes, delvis utomlands. Sommarhus i Sverige, lägenhet i Schweiz kanske... förhoppningsvis gift med den underbaraste.
17. Vad skrämde dig som barn? Clowner och läskiga människor. Jag var jätterädd och blyg som barn.
18. Vem fick dig att skratta senast? Det var nog jag själv tragiskt nog... haha.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nja, hemma har vi en huge samling av hundratals, själv äger jag 0 st.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med nattlinne eller random ihopsatt pj.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två, en JÄTTESTOR.
23. Hur många landskap har du bott i? Stockholm, Södermanland, Östergötland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Hm, jo definitivt... :/
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor eller strumpor! Beroende på var man är. :P
26. Är du social? Absolut! Utan umgänge, inget liv! Jag älskar människor av alla de slag så länge de är schyssta mot mig och mina vänner.
27. Vilken är din favoritglass? Ben and Jerrys!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Perfekt bostadsbidrag! hehe, jag skulle köpa en lägenhet i södra Tyskland.
29. Tycker du om kinamat? Nej, e faktiskt inte så insatt i den asiatiska matkulturen som svennebananasarna påstår sig äääälska.
30. Tycker du om kaffe?  Usch. Vem fan kom på den drycken? The Generation Of Yellow Teeth?
31. Vad dricker du till frukost? Chaite, och färskpressad juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Höger eller vänster. Eller uppochner.
33. Kan du spela poker? Hehe, ja om jag vill bli av med cash så... är sämst på poker, men har grymt kul åt allas koncentrerade ansikten.
34. Tycker du om att mysa? Jag älskar att mysa! 
35. Är du en beroendemänniska? Ja, av kärlek!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, men Evelina fyller dagen efter mig, så det e rätt så praktiskt.
37. Vill du ha barn? Ja 1-2 när jag har fast inkomst och man.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och tyska. Sedan kan jag förstå lite av olika europeiska språk, mest italienska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, som tur var inte.
40. Föredrar du havet eller en pool? Det beror på vilket hav...
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor och accessoarer.
42. Äger du dyra smycken? Några stycken...
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, och tänker aldrig göra heller. Varför denna vilja att dö i förtid?
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Te. Hehe, jag är beroende av te också, lägg till det på beroendefrågan!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, det finns så många sköna typer.. vet inte vem som är den roligaste...
46. Välj ett ärr på din kropp? Det fina strecket över min tumme. Haha, jag var åtta kanske och hade lärt mig tälja då jag skar mig rejält i tummen och blodet forsade. Jag trodde jag skulle dö. De fick bära in mig och jag fick lägga mig ner. Då hör jag Laila stormtjutandes utanför: "Vem ska jag NU leka med!?" Haha, bitch ;P Jag fick allt masa mig upp igen. och mitt fingeravtryck e för evigt fucked.
47. Vad har du för ringsignal? Den jobbiga Tingelinglåten från melodifestivalen.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja en söt stickad gul ulldress.
49. Flirtar du mycket? Allt e relativt.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På balkongen från hotell Catalonia i Calella, 2008.
51. Kan du byta olja på bilen? Ja först måste man ju hitta den där rackarns pinnen som man ska titta på... :O
52. Har du fått fortkörningsböter? Det hoppas jag inte, jag har inget körkort, jag bara åker bil.
53. Vilken var den senaste bok du läste? "A thousand splendid suns." Jag grät.
54. Läser du dagstidningen? Yes, DN och SvD och Expressen och Aftonbladet. Okej, inte alla samma dag men...
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? Absolut!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mina framtidsplaner.
59. När var du i kyrkan senast? Begravningar av mormorsmor och farmor, 1 och 2 juli.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vågar! ;)


back!

Nu var man tillbaka efter en liten paus i skrivandet. Har jobbat och det har inte hänt så värst mycket. Alla har massa roliga grejer för sig och frågar om man inte vill hänga på. "Neee... asså jag jobbar då..." Har blivit mitt svar på allt. Blä. Den 10 augusti och framåt är jag ledig iaf, så då får jag starta om mitt liv på nytt.
Nu står jag på jobbet sista halvtimmen för idag, ska snart hem och sola; det man egentligen ska göra på sommaren. Den 26 juli bär det iaf av till Grönan med en hel del människor, det ska bli skoj!

Ha en toppenvarm och skön dag!

<3

Nächste haltestelle: Tyskland

Imorgon bär det av till Tyskland! Blandade känslor, känner inte riktigt för att semestra med pappa, men men en liten vecka kan jag väl stå ut. Utan kompisar, utan utgång. BLÄ.

Idag tog jag farväl av mina släktingar som var här, och de inbjöd mig till Wien. Måste verkligen pallra mig ner dit!

Av mig hör ni igen när jag är hemma från Tyskland.

Keep on rockin'!
Ciao!


pah!

Det är galet kvavt nu, det känns som man vaknar i feberyra varje morgon, speciellt med mitt rum på övervåningen och med sol hela dagen! Blir helt galen! Har just spenderat 10 minuter i frysen. Lite sval bris skulle jag verkligen inte tacka nej till. Värme i all ära, men då ska blåsa lite svalt och inte vara som om man satt i någon ugn! 

Nu ska här drickas hallonsaft!

För mycket av allt

Det ska hända och händer för mycket just nu, även fast det känns som om absolut ingenting händer. Det är lite konstigt...
Igår var jag på farmors begravning, och idag på urnnedsättningen av mormorsmor. Har med andra ord träffat 75% av släkten, och det är kul, folk från all over the world. Österrike, Tyskland, Australien, Mallis, USA och gud vet var ifrån...Sverige naturligtvis också, haha, men trevligt. Sedan har jag idag även besökt ett par bekanta och österrikiska släktingar som bor i deras slott, och passade på att bada från deras lovely badplats som avslut på en lång dag.
Imorgon är det jobb som gäller, 10-19, BLÄ, och sedan grillkväll med lite nice folk senare på kvällen. Lördag: Jobb noch mal, och tidigt på söndag bär det av mot schläckt i Tyskland. Pappa som envisats med att åka dit. I Bil. Fatta jobbigt. Hej lager med tidnigar, iPod, kudde och bok? Naja, norra Tyskland iaf, det är ju trots allt bara på andra sidan of Tha PÖL.
Sedan är det jobb igen för det mesta, Grönan med Eve, syrran och någon kompis till henne, utgång med kusinerna i El Stockholmo, utgång med miss Cecilia i Nyköping? och utgång med Eve och Bea i Sthlm. Plus shopping där. Hmm, mycket som händer... PLUS att jag vill träffa järngänget från klassen! Kom på nu att ännu mer kommer ända i sommar, JEEESUS... Njaae som jag ser det lär det bli till att ta ledigt från jobbet några dagar här och där.

Sedan är jag grymt orolig för hur det ska bli i höst. Jag vill så gärna skaffa eget crib i civiliserade områden. Frågan är, plugga eller ett år ledigt?

RSS 2.0