Im outta here

Nu drar jag, imorgon, wiiiii! Ska bli grymt kul att ge sig ut att resa, det är ju det bästa jag vet! Hoppas bara jag hittar till rätt gate i Köpenhamn vid bytet, och att väskan inte hamnar i Houston eller nånstans... :O Men men, det löser sig. Jag brukar hitta i trafiken, inga problem. HRM
Anyway är väl väska ändå det största problemet. Den får inte väga över 20 kilo. Men om jag knökar ner en massa grejer i handbagaget...


I alla fall. Ni som är kvar här i Sverige, eller någon annanstans för den delen får ha det überbra över nyår! Spara inte på chappen!
Vi ses sedan i januari, ha det underbart nu!

Peace out,
M.

dagen efter dagen

I övermorgon drar jag, yaaaay!!!
 Hoppas ni alla hade en underbar jul med massor av godis och paket och glögg och lussebullar och... jul! Min julafton var underbar, som alltid. Älskar julen!

Nu har jag efter hmm 1 ½ timme äntligen blivit klar med installeringen av virusskydd på datorn. My GOD vilken tid sådant tar, speciellt när jag inte har en aning om hur det fungerar. Så fort något händer som inte står med i bruksanvisningen får jag krupp. Och jag som gått datorkurs och allt... tragiskt.

Nu ska jag kolla upp ett par saker som rör projektarbetet och sedan, idag eller imorgon, ska det skickas till mina polers. Haha, om ni inte fattar vad f*n jag skrivit så förlåt.

Ha det!

networkingexperten

Alltså. Jag är helt grym på att bonda med främmande människor, I must say!
Idag så lärde jag känna en helt vilt främmande människa på bussen. Är det julen eller är det bara för underbart med människor? Tur att man är så vänlig...

julen e här!

Imorgon är det julafton, och stämningen är på topp. Här hemma är det smockat med ljus, glitter och annat juligt. I'm lovin' it!
Men jag har grymt mycket att göra så jag fattar inte riktigt varför jag slog på datorn. Alla paket måste slås in, vilket lär ta ett tag, och sedan måste jag bege mig ut och inhandla flygresevänliga julklappar till bekanta jag ska besöka. Plus att jag måste städa, plugga och tvätta och OH MY GOD....
Fick ett sms från Isa "30 grader varmt och sol här!" Jag önskar jag kunde säga detsamma, ha det bäst!

Jag kunde inte riktigt sova inatt för jag kom på världens affärsidé, det handlar om en grej med musik. Någon som e på att starta företag med mig? ;P
Nej, nu måste jag återgå till att göra listan!!!  Imorrn e det julafton, weeeeey!

KRAM FRÅN TOMTEMOR!!!

freeeeeeee

Tre veckor i frihet, jag är glad, allting flyter på bra :D Nu e de helg och äntligen ska Riksbanken ta bort de där satans 50-öringarna. Apropå ingenting...

Trevlig helg!


imorgon...

...Är man äntligen fri efter ett plågsamt halvår i trean. De som sagt att "trean e softast" måste ha blivit dropped on their heads. Det har varit helt sjukt med betygshetsen denna termin. Får man ett VG på något man gjort börjar man nästan gråta och hopplösheten blir ett faktum. Sooo, recovering time!

Åååå, snart är det jul också! *Happiness*

Okej btw, är inte detta den sämsta raggningsrepliken ever?: "Kan du stoppa ditt finger i mitt kaffe; jag har inget socker."

"-Did it hurt, when you fell from the sky?"
"-Did it hurt, when your mom dropped you on your head?"


that's weird...

Jag börjar typ konvertera till en slö man på något sätt. Ni vet en sådan som inte riktigt pallar? (jag snackar om en viss typ av män^^). HAHA, nej, jag menar inte att jag håller på att bli en man, bara det att mitt beteende i vissa avseenden börjar bete sig skumt.
Jag pallar inte riktigt lyssna på alla detaljer folk säger, och det gör att jag efter ett par minuter efter jag vaknat ur min dvala genast måste fråga, Vad?, vem?, osv. Sedan när jag ska göra något orkar jag inte längre lyssna på instruktionerna eller information, vilket också leder till att jag fem minuter senare står som ett dumbass frågetecken. Vad skulle jag göra?

Jag tror det kommer sitta finfint med jullov så man kan bli sig själv igen efter en minst sagt ansträngande höst!

slutspurten

Nu är det bara några dagar kvar innan det länge efterlängtade jullovet börjar! Längtar, längtar, längtar... Det ska bli helt underbart att fira jul hemma i lugn och ro med praliner, Kalle, massa ljus, glögg och paket. Älska! Sedan packar jag mina väskor och drar mig neråt i Europa för att fira nyår med vänner. Jag ser verkligen fram emot att få komma bort från Sverige ett tag. På vintern är det inte alls roligt att bo här.

Det som får mig att stå ut med att masa mig genom vardagen är, förutom mina lovely vänner, just resor. Jag har upptäckt att jag varje jul- eller sommarlov reser iväg någonstans. Jag måste helt enkelt ha något att se fram emot för att orka med allt. De tiderna jag är ute och reser är helt enkelt de bästa tiderna. Speciellt med alla minnen osv. Det är då jag känner att jag lever. Hemma bra men borta bäst! Det är sant, jag gråter när jag måste resa hem igen, för jag vet att då börjar den gråa, schemalagda vardagen igen.
Nästa år tänker jag söka jobb, f*ck you lågkonjunktur, jag ska HA ett, och sedan resa för en del av pengarna. Upptäcka nya platser och, framförallt medan man ännu är ung, LEVA. 

calellaminnen...igen



Den första är bästa clublåten som finns, och den andra är bara mycket stämning och det finns så mycket underbara minnen till den att jag börjar gråta varje gång jag hör den. Det känns som vi var där igår trots att det var ett helt HALVÅR sedan. Vill tillbaka so bad!!! om allt skiter sig tar jag alla mina sparpengar och skaffar lägenhet där och lever loppan resten av mina ungdomsår. Wer kommt mit? Där någonstans skulle man ha en lägenhet, i de dära husen med balkonger på hörnorna... dreaming away.

personlighetstest

Your Dosha is Pitta
You have a quick mind, a gift for persuasion, and a sharp sense of humor.
You have both the drive and people skills to be a very successful leader.
Argumentative and a bit stubborn, you have been known to be a little too set in your ways.
But while you may be biased toward your own point of view, you are always honest, fair, and ethical.

With friends: You are outgoing and open to anyone who might want to talk to you

In love: You are picky but passionate

To achieve more balance: Be less judgmental of those around you, and take cool walks in the moonlight.
What's Your Dosha?

sömnproblem

Fullmånen lös utav h*lvete inatt och jag kunde inte sova. Det var helt omöjligt! Nu e jag övertrött, har typ sovit 3-4 h inatt och kommer däcka i eftermiddag. Haha som upplagt för en underbar dag!  

lördagskväll

Det var ingen överraskning att Kevin "Duracellkaninen" (som mamma kallar honom) vann idol. Den killen is born to be a star.
Idag fastnade jag framför ett maraton av "The Hills". Har inte sett serien förut, men hört att den ska vara bra. Jag mitt såpafreak fastnade direkt för serien! Helt i min smak, och snygga kläder har de också. Jaa, och egentligen skulle jag plugga hinduism och buddhism, vilket jag till viss del också hann med. Och klockan åtta blir det till att bänka sig framför tvn igen och titta på "Faddergalan". Jag har ju faktiskt ett fadderbarn i Afrika sedan många år tillbaka, och jag tycker det är en jättebra grej. Vi som har det bättre borde se det som en skyldighet att hjälpa dem som inte har det lika bra! Plus att man alltid blir lika glad av fadderfamiljens brev och foton. Det är underbart att få känna att man hjälper folk!
 
Hoppas Isa har det bra där hon nu, förmodligen lodar runt på flygplatsen i Madrid. :)

hahaha

You Are An ENTP
The Visionary

You are charming, outgoing, friendly. You make a good first impression.
You possess good negotiating skills and can convince anyone of anything.
Happy to be the center of attention, you love to tell stories and show off.
You're very clever, but you are not disciplined enough to do well in structured environments.

In love, you see everything as a grand adventure. You enjoy taking risks for love.
And if things don't work out, you're usually not too much worse for the wear!

You would make a great entrepreneur, marketing executive, or actor.

At work, you need a lot of freedom to pursue your own path and vision.
How you see yourself: Analytical, creative, and peaceful

When other people don't get you, they see you as: Detached, wishy-washy, and superficial
What's Your Personality Type?

sadisttv?

Ibland undrar man vad det är för ena wackos som gör vissa tv-program. Som detta t ex som vi såg första gången på tyska Mtv i Spanien i somras mitt i natten. Vi stod och gjorde oss i ordning och tvn var på i bakgrunden. Plötsligt hör vi en sjuuukt irriterande melodi: nananananananana nanananana osv. Vi kolla på tvn; Ååå, tecknat! De var jättesöta små varelser som åkte runt. Helt plötsligt så splash, delades den ena på mitten och blod och inälvor sprutade. Helsjukt! Sedan fortsatte det och blev bara mer och mer insane. Alltså, vem f*n gör sådana program? Är det ett sätt för dem att leva ut sina sadistiska känslor or what?
Happy tree friends heter det visst, jag får ångest bara jag ser på det...


quizzes, hur kul kan man ha?

You Will Be a Traditional Bride!
You're the type of girl who is feminine, old fashioned, and totally traditional.
You've been dreaming of your wedding day since you were young
And you can't wait to be a princess in your big white gown.
It's likely that you'll have a big family wedding and take your husband's name
While a huge affair will be fun, just don't go all Bridezilla about the color of your napkins!
What Kind of Bride Will You Be?
Your Lucky Love Color is Red
When someone gets to know you, the first thing they notice is your passion.
You are quick to fall in love, quick to get angry, quick to act impulsively. Relationships are quite a ride with you.
And unlike what your color might suggest, you never stop to think before you act.
Your heart is often on fire, and it's a rare man that can quell your flames.
What Does Your Lucky Love Color Tell Men?
You Are From Venus
You love all forms of beauty. You love dressing up and anything luxurious.
A social butterfly, you're incredibly popular and a great host.
You're known for your fairness and affection. You are a friend to all.
Careful though! You're desire to please may make you too willing to conform.
Be yourself and focus on what matters to you. You'll be all the more popular for it.
What Planet Are You From?

julmiddag!

Ikväll ska alla treor från våran skola ha en mysig julmiddag, det blir nice! Kvällens problem är: Ska jag ha röd eller mörkblå klänning på mig? Hmm, tål att funderas på... ;P

empty

Har inte mycket att säga, så jag gör lidandet kort, trevlig helg på er!


x-mas songs

Här är mina två favoriter. Whams låt är den enda bra de gjort, och den är så söt, och Mariah Carey sjunger så otroligt vackert. Ingen falsksång där inte! (Till skillnad från Lilla Melodifestivalen jag zappade förbi förra lördagen. Jiiiz, den sv. tjejen i lacktights sjöng så himla falskt! Varför har man ens med henne där? Låt henne gå hos sångpedagog! :P)


victoria's secret

De häftigaste som någonsin satt sin fot på catwalken är väl dessa gudinnor?
Isabel från victoria's secret fashion show 2005


gaaah

Jag fick naturligtvis VG+ på svenska nationella där man skulle hålla tal. +, det finns inget PLUS, så sluta säg +! "För få konkreta exempel." Jaha tack för den. Okej, VG+ borde inte vara någon större disaster på ett prov, men nu är det  så att jag tydligen ligger och väger mellan VG och MVG i Svenska B, så det spelar STOR roll. Dessutom måste jag få MVG i kursen, jag måste ha MVG i alla kurser för att få det meritvärde jag behöver för att komma in på juristutbildningen. Mitt nuvarande meritvärde är 17,24, och jag behöver minst 18,90 för att ha en chans att komma in.
Ett glädjande besked var iaf att jag fick "MVG!" på mitt psykologiprov! det gladde mig eftersom sista minuterna minst sagt blev hektiska. :)

Måste köpa biljett till julfesten och anmäla mig till julmiddagen. Det är så sjuuukt mycket som måste fixas nu också innan jul. :O Imorse höll jag på att deppa ihop totalt av alla grejer jag måste fixa, samt problem som måste lösas innan saker och ting völlständig den Bach runter gehen... Sedan blev ju saker och ting inte direkt bättre av att jag drömde att min mamma var fly förbannad på mig, och att min syster försökte slå ihjäl mig bl.a med en spade. Jaha, drömtydning? Vad kan detta innebära? Att jag kommer göra något hemskt eller kanske dö?

julen e häääär..snart



Jag tog lite bilder... okej, den till höger ska föreställa vår dörr som faktiskt pryds av två superfina kransar som iofs inte syns sådär terrific, men hursomhelst....
JAG VILL HA JUL NU!


guldkant på tillvaron

Eller vad säger ni? Ibland kan man ju få drömma sig bort...
Här först ser vi Ithaa restaurang på Maldiverna, Angsana resort på samma ögrupp, och sist en frulle vid stranden? Perfekt relaxingsemester, right?
Sedan thamnade man plötsligt i Dubai, vid Tulip Hotel (helt otrolig byggnad, herregud vad cash de har). Tar en titt in i två av sviterna i världens enda 7-stjärniga hotel Burj al arab som ni ser en bild på näst sist. Lyxen är helt galen! Sist har vi drömbåten; en Stealth 540 yacht. Så... en resa anyone?





livet e hårt

Jag kom just på att jag inte har någonstans att bo efter sommaren, eftersom jag inte pallar studera direkt. Man vill ju leva lite innan man binder fast sig vid en femårskurs. Så jaha, mina två alternativ är språkresa eller jobb utomlands. Om det inte går så vet jag inte vad jag ska ta mig till riktigt...
En sak är säker, och det är att Sverige inte är något alternativ att bo i. Jag har fått nog av detta land, tro mig.

Så nu känner jag den överdeterminerade krisen som nafsar mig i hälarna. Pallar inte...

hem ljuva hem

Nu drar jag hem! Annars skulle jag bli tvungen att sitta av en fyra-timmarshåla.... inte så lunch. :)
Så Eve och jag tar en fika och sedan bär det av hemåt och mot läxböckerna som tar emot mig med öppna armar, yay!

Har en sådan där ensamhemmavecka idag igen, mamma jobbar borta varannan vecka, och syrran är hos sin padre. Lugnt och skönt med andra ord!

Nej, nu skulle det sitta finfint med en chailatte och en morotskaka.

Laters,
Misse

RSS 2.0